Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănel Nicoliţă l-a şantajat pe Dan Petrescu! FCSB a fost „mărul discordiei”: „I-am zis că eu nu pot face aşa ceva!”

Bănel Nicoliţă l-a şantajat pe Dan Petrescu! FCSB a fost „mărul discordiei”: „I-am zis că eu nu pot face aşa ceva!”

FCSB

Comentarii

Bănel Nicoliţă a povestit un moment întâmplat în 2015, atunci când fostul jucător era pregătit la ASA Târgu Mureş de Dan Petrescu.

Cum l-a şantajat Bănel Nicoliţă pe Dan Petrescu înaintea unui meci cu FCSB

SuperDan a fost antrenorul celor de la ASA Târgu Mureş pentru o scurtă perioadă în 2015, suficientă însă pentru a câştiga un trofeu. Este vorba despre Supercupa României.

FCSB a fost adversarul „Bursucului” în acel meci, iar Târgu Mureş s-a impus, scor 1-0, dar Bănel Nicoliţă nu a evoluat. Legitimat în acea perioadă la echipa din Mureş, fostul fotbalist a recunoscut că nu a dorit să joace împotriva echipei sale de suflet.

Ba mai mult, Nicoliţă i-a pus o condiţie lui Dan Petrescu pentru a evolua în acel duel: ca el să rămână la ASA Târgu Mureş. Dorinţa lui Bănel nu s-a îndeplinit, tehnicianul plecând în străinătate după triumful din Supercupă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Am refuzat, n-am vrut să joc (n.r. Supercupa dintre FCSB – AŞA Târgu Mureş din 2015). El următoarea zi pleca ‘Domnul Dan, nu am cum să joc împotriva echipei mele. O joc numai în condiţiile în care dumneavoastră rămâneţi în continuare la Târgu Mureş’.

De ce să fac un compromis să joc împotriva echipei mele? Am jucat la Farul (n.r. împotriva FCSB-ului). N-am jucat (n.r. în Supercupa), am fost  2 săptămâni pregătit cu Dan Petrescu, era şi domnul Mara acolo şi ştie.

Am plecat sâmbătă şi miercuri era Supercupa, m-a sunat luni Mara dacă m-am răzgândit şi nu m-am dus“, a spus Banel Nicoliţă, potrivit Fanatik.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: banel nicolitadan petrescufcsb 

viewscnt
Articole similare