Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cosmescu, surprins de numărul de fani de la FCSB - Farul: „Erau 270.000 de cereri dacă luau cei de la Rapid campionatul”

Cosmescu, surprins de numărul de fani de la FCSB - Farul: „Erau 270.000 de cereri dacă luau cei de la Rapid campionatul”

FCSB

Comentarii

FCSB a câştigat matematic titlul în Superliga României după victoria cu Farul Constanţa, scor 2-1. Bogdan Cosmescu a scos în evidenţă un detaliu interesant al meciului de pe Arena Naţională.

Bogdan Cosmescu a fost surprins neplăcut de asistenţa de la FCSB - Farul

Comentatorul Orange Sport s-ar fi aşteptat ca fanii FCSB-ului să ia cu asalt stadionul naţional, mai ales că echipa a reuşit să câştige primul titlu după o pauză de 9 ani. Totuşi, la meci au fost prezenţi 29.347 de spectatori, conform anunţului făcut de organizatori.

Mai mult decât atât, Bogdan Cosmescu e convins că în cazul în care Rapid sau Dinamo s-ar fi luptat la titlu şi ar avut şansa inchiderii campionatului pe teren propriu, numărul de cereri pentru bilete ar fi explodat.

„Am fost surprins de numărul mic de spectatori de la meciul cu Farul. 30.000 e puţin! Iei campionatul după 9 ani şi nu se rupe stadionul în două? Eu doar spun atât: Dacă era să ia Rapidul campionatul, erau 270.000 de cereri de bilete. Dacă era Dinamo, erau 150.000 de cereri de bilete.

Mie nu mi s-a părut un număr mare de spectatori la FCSB. 30.000 nu e un număr rău, sigur, dar iei campionatul după 9 ani”, a spus Bogdan Cosmescu în cadrul emisiunii „Minutul 91” de la Orange Sport.

  • 29.347 de spectatori au fost prezenţi la FCSB - Farul, conform anunţului făcut de organizatori

Afla mai multe despre: bogdan cosmescufcsbfarulrapid 

viewscnt
Articole similare