Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Costel Gâlcă propune un fotbalist de la Universitatea Craiova la naţională: „Avem mare nevoie de el!”

Costel Gâlcă propune un fotbalist de la Universitatea Craiova la naţională: „Avem mare nevoie de el!”
Comentarii

Costel Gâlcă l-a propus pe Alex Mitriţă la echipa naţională pentru Campionatul European din Germania.

Costel Gâlcă, soluţie pentru Edi Iordănescu la naţională: „Are calitate!”

La conferinţa premergătoare derby-ului cu CFR Cluj, Costel Gâlcă a prefaţat întâlnirea din Bănie, dar a ţinut şi să recomande un fotbalist oltean la echipa naţională. Este vorba despre Alex Mitriţă, fotbalist pe care antrenorul Craiovei îl consideră esenţial pentru EURO.

„Atmosfera e bună, s-au relaxat puţin după meci, dar de acum încolo trebuie să fim concentraţi. E alt meci acum, mult mai greu. Mă interesează rezultatul, trebuie să avem victorii pe linie pentru a prinde locul doi. Trebuie să fim pragmatici, să ştim când trebuie să verticalizăm mai mult.Mă interesează să finalizăm toate acţiunile.

Fotbalistul de calitate e orgolios, cu siguranţă că o să fie alt meci, cei de la CFR vor aborda altfel meciul cu noi. De asta cred că va fi greu. Nu îmi de teama de relaxarea băieţilor, însă nu am făcut nimic. Ne-am relaxat a doua zi după victoria cu Sepsi, acum trebuie să fim concentraţi pe CFR Cluj.

Maldonado s-a accidentat, era important pentru noi, atât el cât şi Koljic. Sunt absenţe importante pentru noi. Trebuie să căutăm soluţiile în interiorul lotului. Eu vreau să terminăm pe locul doi şi îmi asum responsabilitatea.

Dacă se recuperează cât mai repede, Alex Mitriţă poate prinde lotul. România are nevoie de un jucător ca el. A arătat că are calitate”, a declarat Costel Gâlcă, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu CFR Cluj.

Afla mai multe despre: costel galcauniversitatea craiovacfr cluj 

viewscnt
Articole similare