Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Echipa din Superligă care nici nu vrea să audă de Albu: ”Nu ne interesează!”

Echipa din Superligă care nici nu vrea să audă de Albu: ”Nu ne interesează!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Alexandru Albu (30 de ani), mijlocaşul defensiv de la Rapid, va pleca din Giuleşti la finalul sezonului.

Albu nu este dorit de Sepsi. Anunţul lui Dioszegi

După ultimele rezultate înregistrat de Rapid, Dan Şucu s-a hotărât să renunţe la mai mulţi jucători, după ce actuala stagiune va lua sfârşit.

Primul pe listă este Alexandru Albu, care a început deja să îşi caute echipă. Recent s-a zvonit că Albu e dorit de Sepsi. Aflat în ultimele luni ale înţelegerii cu Rapid, Albu e liber să negocieze cu oricine şi poate semna din postura de jucător liber de contract.

Cei de la Sepsi însă au negat clar interesul pentru Albu. Mai exact, Laszlo Dioszegi a dezvăluit că nu sunt interesaţi de serviciile fundaşului de la Rapid.

„Nu este nimic adevărat cu Albu. Nu ştiu cine a lansat această idee, dar ceea ce vă pot spune cât se poate de clar este că Alexandru Albu nu e pe lista lui Sepsi.

Nu ne interesează. Sunt de apreciat evoluţiile lui de pe teren, dar nu este în atenţia lui Sepsi", a transmis Dioszegi pentru GSP.ro.

Albu a fost titular în acest sezon, în care a jucat 29 de meciuri în Liga 1 şi a dat un assist. Fatală i-a fost ieşirea din club după înfrângerea cu Poli Iaşi, când atât el, cât şi Barza au încălcat regulamentul de la Rapid.

Afla mai multe despre: alexandru albusepsirapid 

viewscnt
Articole similare