Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Era titular la Bayern în Champions League". Fanii au luat foc şi i-au cerut explicaţii lui Postecoglou în cazul lui Radu Drăguşin după un nou eşec

"Era titular la Bayern în Champions League". Fanii au luat foc şi i-au cerut explicaţii lui Postecoglou în cazul lui Radu Drăguşin după un nou eşec

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin, fundaş român transferat de Tottenham de la Genoa în această iarnă are parte de un început modest la noua sa echipă.

Internaţionalul român este a treia opţiune în materie de fundaş central în viziunea lui Ange Postecoglou. În faţa lui în ordinea apărătorilor centrali de la Tottenham se află Cristian Romero şi Micky van de Ven.

Tottenham a suferit o nouă înfrângere în Premier League, a treia consecutivă pentru formaţia londoneză. Prima a venit în faţa celor de la Newcastle, cu scorul de 4-0. A urmat derby-ul nordului Londrei, cu rivala Arsenal, pierdut cu scorul de 3-2.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În ultima etapă, Tottenham a cedat pe Stamford Bridge, în faţa celor de la Chelsea, cu scorul de 2-0. Radu Drăguşin a privit ultimele cinci partide de pe banca de rezerve, Postecoglou a optat să folosească cuplul de fundaşi Romero - van de Ven.

Prestaţiile echipei, în special în plan defensiv, au stârnit reacţiile fanilor pe reţelele de socializare. Suporterii echipei din nordul Londrei se întreaba de absenţa constantă a lui Radu Drăguşin şi speră ca Postecoglou să-i acorde o nouă şansă fostului jucător de la Genoa.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Fanii sar în apărarea lui Radu Drăguşin

"Opriţi-vă şi imaginaţi-vă că sunteţi Radu Drăguşin chiar acum. Bietul tip a ales să stea pe bancă la Spurs în loc să joace într-o semifinală de Champions League pentru Bayern şi să încaseze mai mulţi bani. Decizia lui cred că îl omoară.", a fost reacţia unui fan, pe platforma X.

 

 

"Drăguşin ar rezolva multe dintre problemele pe care le avem la fazele fixe", a scris un alt suporter londonez.

Tottenham se deplasează pe Anfield în etapa viitoare de Premier League şi o înfruntă pe Liverpool, echipă care a părăsit lupta pentru titlul din Premier League în acest sezon, după o serie de rezultate dezamăgitoare.

Afla mai multe despre: radu dragusintottenham hotspurange postecoglouchelseatottenhamspurspremier league 

viewscnt
Articole similare