Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul jucător de la FCSB, aproape campion în străinătate: „E imposibil să ne scape titlul"

Fostul jucător de la FCSB, aproape campion în străinătate: „E imposibil să ne scape titlul"

FCSB

Comentarii

Marco Dulca (24 de ani), fostul jucător de la FCSB, este acum legitimat la Celje, formaţie din prima ligă slovenă.

A jucat la FCSB, iar acum este aproape să câştige titlul în Slovenia

Marco Dulca a ajuns în vara anului trecut în campionatul din Slovenia, acolo unde este din ce în ce mai aproape să cucerească titlul de campion alături de formaţia Celje. Mijlocaşul a evoluat pentru FCSB în sezonul precedent, dar patronul nu a fost mulţumit de el, iar Dulca a jucat doar 13 meciuri pentru bucureşteni.

Transferul în Slovenia a venit într-un moment bun pentru mijlocaş, care este foarte mulţumit de situaţia sa din prezent.

„E bine, am făcut un pas bun în carieră, după o perioadă cu puţine reuşite, la FCSB şi Chindia. Am venit târziu, abia în toamnă şi am debutat în noiembrie.

Am fost şi titular, am fost şi rezervă, sunt acolo, sunt mulţumit de schimbarea făcută. Eu cred însă că e imposibil să ne scape titlul. Mai am doi ani de contract, vreau să joc şi mai mult, să devin om de bază.

Normal că mă gândesc mai departe, sunt tânăr, am timp. Deocamdată mă încântă idea de a juca în preliminariile Ligii Campionilor.

De când am plecat, nu. În sensul că nu m-a sunat nimeni. Dar nu e problemă, probabil că undeva acolo sunt şi eu într-o bază de date.

Sigur că mă gândesc şi la naţională, faptul că am fost la Jocurile Olimpice şi la un Campionat European de tineret îmi dă speranţe pe viitor. Dacă sunt sănătos şi voi evolua constant vor fi ochi şi pentru mine", a declarat Marco Dulca, potrivit prosport.ro.

Afla mai multe despre: marco dulcafcsbslovenia 

viewscnt
Articole similare