Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gestul pe care îl face săptămânal MM Stoica pentru suporterul pe care l-a lovit în 2005: ”Cumva am reparat-o” | EXCLUSIV

Gestul pe care îl face săptămânal MM Stoica pentru suporterul pe care l-a lovit în 2005: ”Cumva am reparat-o” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a stârnit mare vâlvă în 2005, după ce a părăsit în trombă loja oficială a Stelei şi l-a lovit cu pumnul pe suporterul stelist.

MM Stoica regretă episodul din 2005 când a lovit un suporter 

MM Stoica a fost invitatul lui Dan Udrea la Eurocast 2024. Managerul general FCSB a vorbit despre copilărie, primele momente din fotbal, regretele carierei, dar şi cum a avut ambele picioare în ghips pe vremea când juca fotbal. 

În 2005, Mihai Stoica cobora din loja din Ghencea, însoţit de bodyguard, ca să lovească un suporter. MM regretă cele întâmplate şi a povestit, la Eurocast 2024, cum, şi azi, ”îşi spală păcatele” faţă de suporterul în cauză.

”Când am realizat ca altele sunt problemele unui om. Acum sunt ok. Nu poţi să te schimbi total, şi eu când simt că sunt nedreptăţit urlă frustrarea în mine şi după reacţia mea.. Sunt un tip coleric.

Dar acum timpul de revenire este mult mai mic. Starea de stres a determinat asta de multe ori. Eu şi acum sunt super stresat. Pe mine meciurile mă omoară, eu după meciuri nu pot să dorm!

Ieşirea aia din 2005, când am lovit un spectator, chiar dacă la momentul ăla m-a îndreptăţit că m-a înjurat, cumva am reparat-o. Şi acum la fiecare meci, el şi familia lui sunt invitaţii mei. Da, absolut. Şi acum a fost la meciul cu Rapid”, a mărturisit MM Stoica.

De-a lungul carierei de conducător, Mihai Stoica a trecut pe la trei cluburi (Oţelul Galaţi, Steaua Bucureşti, Unirea Urziceni), cea mai mare perioadă de timp petrecînd-o la formaţia stelistă.

MM Stoica, discurs admirativ la adresa lui Răzvan Lucescu: ”Avem multe în comun. Îl apreciez enorm!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbsuporter 

viewscnt
Articole similare