Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ioan Andone s-a mutat în Spania şi a dat verdictul: „Mult mai ieftin decât în Bucureşti!” Ce l-a şocat cel mai tare

Ioan Andone s-a mutat în Spania şi a dat verdictul: „Mult mai ieftin decât în Bucureşti!” Ce l-a şocat cel mai tare

Fotbal intern

Comentarii

Ioan Andone petrece 6 luni pe an în Spania şi a făcut o comparaţie între Marbella, oraşul unde s-a stabilit, şi Bucureşti.

Ioan Andone a făcut o comparaţie între Spania şi România

Fostul mare fotbalist spune că viaţa este mult mai ieftină în Spania decât este în Bucureşti, lucru care l-a uimit la tărâmul iberic. Ioan Andone a venit cu cifre exacte şi spune că se simte foarte bine în Spania, acolo unde există o comunitate importantă de români.

„Locuiesc la Marbella, dar nu pot să depăşesc şase luni de stat acolo, pentru că rezidenţa fiscală o am în România. Dacă stau acolo, ei vin cu dublă impozitare. Iar eu nu sunt ca Ronaldo şi ca ăştia... Aşa-i legea în Spania, mă pot controla când dau paşaportul la aeroport, la contul din bancă, deci nu mă joc. Se poate să stai mai mult de 6 luni doar dacă ai un contract de muncă sau ceva, să ai un business acolo.

În Spania, cheltuiesc mai puţini bani decât în Bucureşti. E mai scump la noi! Sincer! Taxele, impozitele, curentul... La noi, dau la curent 2.500 de lei pe lună la casă. În Spania, plătesc pe curent 210 euro pe două luni şi am patru dormitoare la casă. Acolo am de toate, mult consum: am frigidere, merge aerul condiţionat, calorifere electrice. Nu am gaz, în schimb.

Sunt foarte mulţi români acolo. În Sevilla, Cadiz, Cordoba, Marbella şi Malaga sunt 170.000 de români. E o comunitate foarte mare. Se face şi o biserică, se strâng fonduri. O biserică ortodoxă, cu un preot ortodox român. Am fost şi eu de două-trei ori la slujbă. Am fost curios. Până acum, românii închiriau câte o biserică, dar marea majoritate sunt catolice”, a declarat Ioan Andone, potrivit gsp.ro.

Afla mai multe despre: ioan andonespaniaromania 

viewscnt
Articole similare