Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Louis Munteanu, prima reacţie după Farul - Rapid 3-1: „Vreau să plec! Mai am doar 4 meciuri aici”

Louis Munteanu, prima reacţie după Farul - Rapid 3-1: „Vreau să plec! Mai am doar 4 meciuri aici”

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a câştigat fără probleme, scor 3-1, duelul cu Rapid.

Prima reacţie a lui Louis Munteanu după victoria cu Rapid

Louis Munteanu a fost din nou decisiv pentru echipa sa împotriva giuleştenilor. Atacantul „marinarilor” a deschis scorul cu o execuţie fină şi a anunţat la interviu unde vrea să joace din sezonul viitor. Atacantul împrumutat de Fiorentina la Farul vrea să plece în străinătate.

„O victorie mare, un adversar bun, suntem fericiţi că am reuşit să legăm 3 victorii la rând şi sper să o ţinem tot aşa. Nu ştiu dacă ne-am trezit chiar acum, eu zic că am făcut meciuri bune şi atunci când pieream sau făceam egal. Aşa a fost să fie în acest sezon.

E munca mea de zi cu zi, sper să dau mai multe goluri sezonul viitor. Nu ştiu nici eu care-i viitorul meu. Vreau şi eu să plec afară, vă daţi seama, dar să vedem ce oferte o să fie. Mai am 4 meciuri aici şi se vede că sunt bucuros din nou, mă distrez pe teren şi sper să am evoluţii cât mai bune la echipa asta frumoasă care m-a crescut de mic copil.

Dacă o să joc tot aşa, cred că da, voi fi şi eu la EURO. Sper să fiu acolo, dar prefer să vorbesc mai mult pe teren decât la interviuri”, a declarat Louis Munteanu după meciul cu Rapid.

Afla mai multe despre: louis munteanufarulrapid 

viewscnt
Articole similare