Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Dinamo! Suspendare de şase etape pentru atacantul titular al lui Kopic. A primit şi 10.000 de lei amendă

Lovitură pentru Dinamo! Suspendare de şase etape pentru atacantul titular al lui Kopic. A primit şi 10.000 de lei amendă

Dinamo București

Comentarii

Sezon încheiat pentru Hakim Abdallah! Atacantul de 26 de ani al lui Dinamo Bucureşti a primit o suspendare drastică, la o săptămână de când l-a accidentat grav pe Romario Benzar.

Hakim Abdallah a primit o suspendare mare, după ce l-a rănit grav pe Romario Benzar

Abdallah a fost eliminat în FC Botoşani - Dinamo, după ce a avut o intrare de-a dreptul criminală la Romario Benzar, cu talpa direct pe capul jucătorului de la Botoşani. A primit instantaneu cartonaşul roşu şi a fost eliminat, în minutul 45+9. 

Urmările fizice asupra lui Romario Benzar sunt traumatizante, iar fundaşul a vorbit despre acel moment. 

La o săptămână distanţă, FRF a dictat pedeapsa pentru Hakim Abdallah. Atacantul titular nu mai poate pune umărul la salvarea lui Dinamo de la retrogradare. 

"Eliminare Abdallah Hakim Djamel (oaspeţi) - În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a teza a II-a din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru şase meciuri şi penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată pe site-ul LPF. 

Vestea vine într-un moment critic pentru Dinamo, care este penultima în clasamentul Superligii, pe loc retrogradabil, cu 21 de puncte, iar "câinii" mai au de jucat doar cu U Cluj şi UTA. 

Printre alte decizii ale Comisiei de Disciplină a FRF se numără şi alte suspendări. 

Eliminare Teles Pereira Nunes Da Silva Samuel (gazde) - În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul  cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 5.000 lei.

Eliminări Oroian Darius Adrian, Ştefan Florin Bogdan (oaspeţi), Cernea Cornel (antrenor cu portarii oaspeţi) - În temeiul art.63.1.g, raportat la art.63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Oroian Darius Adrian (oaspeţi) cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

În temeiul art. 63.1.e, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Ştefan Florin Bogdan (oaspeţi) cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

În temeiul art. 65.a din RD, se sancţionează antrenorul Cernea Cornel cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportiv de 4.500 lei.

Afla mai multe despre: hakim abdallahromario benzarhakim abdallah dinamo 

viewscnt
Articole similare