Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui Iftime i s-a făcut milă de Moruţan: ”E drama vieţii lui. Sper să nu îl dărâme foarte tare!” | EXCLUSIV

Lui Iftime i s-a făcut milă de Moruţan: ”E drama vieţii lui. Sper să nu îl dărâme foarte tare!” | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

Olimpiu Moruţan (24 de ani) s-a accidentat grav în remiza dintre Ankaragucu şi Beşiktaş, scor 0-0, din manşa tur din semifinalele Cupei Turciei, şi a fost scos cu targa de pe teren.

Iftime, mesaj pentru Moruţan

Moruţan s-a accidentat grav, marţi seara, la meciul dintre Ankaragucu şi Beşiktaş (0-0), din prima manşă a semifinalelor Cupei Turciei, suferind ''o ruptură la tendonul lui Ahile de la piciorul drept'', potrivit clubului său. Fotbalistul va fi operat cât mai curând posibil, a precizat gruparea din Ankara.

În urma acestei accidentări, Moruţan va rata participarea la EURO 2024 (14 iunie-14 iulie). La turneul final din Germania, România va face parte din Grupa E, alături de Ucraina, Belgia şi Slovacia.

Lui Valeriu Iftime i s-a făcut milă de Moruţan şi i-a transmis un mesaj de încurajare.

”Pentru el e drama a vieţii lui în zilele şi lunile următoare, mai ales pe timpul campionatului european cand el va fi in cârje sau va fi la pat! Pentru un copil de vârsta lui e o dramă mare, dar e un copil credincios şi mă rog la Dumnezeu să aibă puterea să treacă peste evenimentul ăsta, să nu îl dârăme foarte tare, deşi e foarte complicat”, a declarat Iftime pentru Orange Sport. 

Cei doi au lucrat împreună pe vremea când Moruţan juca la Botoşani. 

Afla mai multe despre: iftimemoruţanbotoşani 

viewscnt
Articole similare