Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică a numit portarul care merită să fie titular pentru echipa naţională la EURO: „E de departe cel mai bun!”

Marius Şumudică a numit portarul care merită să fie titular pentru echipa naţională la EURO: „E de departe cel mai bun!”
Comentarii

Marius Şumudică l-a numit pe Florin Niţă drept favorit pentru postul de titular al echipei naţionale la EURO 2024.

Marius Şumudică ştie cine trebuie să fie titular în poarta României la EURO

Tehnicianul l-a pregătit pe Florin Niţă la Gaziantep şi consideră că este de departe cea mai bună soluţie pentru postul de goalkeeper la echipa naţională a României. Şumudică a scos în evidenţă talentul, dar şi profesionalismul lui Niţă.

În plus, portarul lui Gaziantep apără meci de meci, spre deosebire de Horaţiu Moldovan, care este rezerva lui Oblak la Atletico Madrid.

„Niţă e numărul 1 de departe. E al doilea după Muslera în Turcia. Nu există, cu tot respectul pentru Horaţiu Moldovan, dar săracul nu apară. În momentul în care nu aperi, nu mai ai.. Din punctul meu de vedere e numărul 1 (n.r. Florin Niţă).

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

N-ai voie, apără meci de meci, are în faţă numai atacanţi de valoare cu care se va întâlni probabil la EURO. Mi-a scos nişte mingi pe la Galatasaray, am pierdut în minutul 90 la ei acasă, cu 50.000 de oameni. La Fener ne-a bătut în minutul 85, n-am văzut în viaţa mea.

Un caracter cum n-am întâlnit în viaţa mea. Îl iubea tot clubul, tot oraşul. Să ajungi să strige un stadion întreg numele unui portar, enorm.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Se termină meciul, a două zi făceam recuperare imediat. Faci recuperare mai devreme, după ce faci un efort, o faci cât mai devreme. El făcea antrenament cu cei care nu jucaseră, 100%”, a spus Marius Şumudică, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: marius sumudicaflorin nitahoratiu moldovanechipa nationala 

viewscnt
Articole similare