Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe şi-a ales poziţia pe care va juca la Real Madrid: "Doar aşa va putea lua Liga Campionilor şi Balonul de Aur"

Mbappe şi-a ales poziţia pe care va juca la Real Madrid: "Doar aşa va putea lua Liga Campionilor şi Balonul de Aur"

Kylian Mbappe

Comentarii

Starul francez Kylian Mbappe a acceptat să evolueze pe postul de atacant central la Real Madrid, viitoarea sa echipă, informează presa spaniolă.

"Mbappe va fi numărul 9" , titrează cotidianul AS, care citează o sursă din anturajul căpitanului naţionalei Franţei, care îşi încheie contactul cu Paris Saint-Germain la finalul acestui sezon.

"Kylian ştie că, fiind la Madrid, îi va fi mult mai uşor să câştige Liga Campionilor şi Balonul de Aur. Şi, dacă va câştiga şi Gheata de Aur, cu atât mai bine pentru el. Jucând ca număr 9 la Real Madrid, poţi fi entuziasmat de ideea de a marca goluri", a afirmat sursa respectivă.

În vârstă de 25 de ani, Mbappe evoluează de mulţi ani în banda stângă, atât la PSG, cât şi la selecţionata Franţei. La Real Madrid, campionul mondial din 2018 va trebui să facă faţă concurenţei brazilienilor Vinicius Junior şi Rodrygo, ambii cu evoluţii foarte bune ca extremă stânga.

Căpitanul francezilor ar fi decis să se adapteze şi să evolueze ca atacant central la gruparea de pe Santiago Bernabeu, o poziţie cu care s-a familiarizat deja în acest sezon la PSG, sub comanda antrenorului Luis Enrique.

Kylian Mbappe nu şi-a anunţat oficial viitoarea destinaţie, în condiţiile în care Paris Saint-Germain şi Real Madrid ar putea fi adversare în finala actualei ediţii a Ligii Campionilor, programată în data de 1 iunie, pe stadionul Wembley, dacă vor reuşi să treacă de semifinale.

Francezul ar urma să fie prezentat ca jucător al echipei Real Madrid după data respectivă şi înainte de 17 iunie, când este programat primul meci al Franţei la EURO 2024.

În acest sezon, Mbappe a marcat 41 de goluri în 43 de meciuri oficiale disputate pentru PSG în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare