Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, discurs admirativ la adresa lui Răzvan Lucescu: ”Avem multe în comun. Îl apreciez enorm!” | EXCLUSIV

MM Stoica, discurs admirativ la adresa lui Răzvan Lucescu: ”Avem multe în comun. Îl apreciez enorm!” | EXCLUSIV
Comentarii

MM Stoica a avut un discurs plin de admiraţie la adresa lui Răzvan Lucescu.

MM Stoica, laude pentru munca lui Lucescu Jr.

Răzvan Lucescu a avut o carieră impresionantă atât ca jucător, cât şi ca antrenor. 

Lucescu, în vârstă de 54 de ani, a înregistrat performanţe notabile pe banca tehnică a echipei PAOK Salonic. În prezent, echipa antrenată de tehnicianul român este pe locul 3 în Superliga Greciei, cu 67 de puncte.

  • Răzvan Lucescu a avut o carieră de succes în fotbal, atât ca jucător, cât şi ca antrenor. A jucat ca portar pentru mai multe echipe, inclusiv Sportul Studenţesc, Naţional Bucureşti, Braşov, Rapid Bucureşti şi FCM Bacău. Ca antrenor, a avut succes cu mai multe echipe, inclusiv Rapid Bucureşti, unde a câştigat Cupa României în sezoanele 2005-2006 şi 2006-2007.

MM Stoica a fost invitatul lui Dan Udrea la Eurocast 2024. Managerul general FCSB a vorbit despre copilărie, primele momente din fotbal, regretele carierei, dar şi cum a avut ambele picioare în ghips pe vremea când juca fotbal. 

MM Stoica a avut, de asaemenea, doar cuvinte de laudă pentru antrenorul român. MM a rămas impresionat de modestia lui Lucescu: ”Nu îţi vorbeşte niciodată de sus!”.

”Pe Răzvan poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el. (n.r. Şi cu Dan Petrescu?) Da! La mine sunt uşor alegerile de făcut. Nu! Antrenorul trebuie să fie un cumul de calităţi, nu doar sa ştie să antreneze sau să facă rezultate. (n.r. cum de aveţi o prietenie cu Lucescu care a fost un anti-stelist) Pur şi simplu aşa te duce viaţă, să cunoşti oamenii mai bine şi să îţi dai seama că ai multe în comun. Îl apreciez enorm! L-am dorit mult la Urziceni, am fost aproape aproape! 

Prima este o declaraţie pe care a dat-o fostul golgheter al Franţei şi al Turcei cu care el lucra în Arabia Saudită care a zis că Lucescu e cel mai bun antrenor cu care a lucrat vreodată! Pentru mine asta a fost suficient. 

Şi a doua tot despre Răzvan, faptul că succesul şi tot ce a realizat în ultima vreme, care l-au făcut, de asemenea, să se desprindă de numele lui Mircea! Era greu, el şi-a dezlipit eticheta singur. Câştigând mulţi bani, iar asta în loc să îl facă mai distant de noi muritorii de rând, l-a făcut mult mai uman! Este un om cu care te întâlneşti şi îţi face plăcere să stai de vorba. Nu îţi vorbeşte de sus, când succesul te schimbă în bine înseamnă că ai valoare, ai caracter!”, a mărturisit MM Stoica.

Răzvan Lucescu şi-a început actualul mandat de la PAOK Salonic la începutul lunii iulie 2021. La echipa din Salonic, Lucescu Jr. a cucerit un titlu de campion (sezonul 2018/2019) şi două Cupe ale Greciei (2017/2018 şi 2018/2019). 

Afla mai multe despre: răzvan lucescumm stoicacosmin olăroiu 

viewscnt
Articole similare