Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Dan Petrescu a preluat CFR Cluj din timpul sezonului: „Ăsta e marele avantaj!” | EXCLUSIV

Motivul pentru care Dan Petrescu a preluat CFR Cluj din timpul sezonului: „Ăsta e marele avantaj!” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj şi este gata să ducă echipa în preliminariile Conference League.

De ce a venit Dan Petrescu la CFR Cluj din timpul sezonului

Basarab Panduru a analizat mutarea şi consideră că SuperDan a luat această decizie pentru a cunoaşte cât mai bine lotul de jucători şi pentru a decide cine continuă la ardeleni din vară. „Bursucul” mai are 3 meciuri din actuala stagiune a Superligii pentru a-şi face o idee clară asupra fotbaliştilor pe care se va baza şi din sezonul viitor.

„Tu vii la CFR Cluj, iar lumea aşteaptă foarte multe de la tine. Dacă pierzi meciurile, lumea se va îndoi de tine. Dacă vei câştiga, toată lumea pleacă cu entuziasm în sezonul nou. Dar e cu dus şi întors. Dacă nu califică echipa în Europa, atunci o să se spună că el e de vină.

Totuşi, te ajută să vii acum la echipă, vezi şi tu cu ce jucători continui, cu ce jucători mergi mai departe în cantonament. E un mare avantaj, trebuie să profiţi de asta”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Basarab Panduru, amuzat copios de modul în care a fost prezentat Dan Petrescu la CFR Cluj

Basarab Panduru s-a amuzat când a văzut clipul de prezentare şi spune că el nu ar fi luat niciodată parte la aşa ceva.

„Trebuie să ne pregătim pentru vremurile astea (n.r. social media). Nici nu ştiu care parte m-a amuzat, au fost câteva. Accept că asta trebuie să fie acum moda, dar cei care sunt în umbră te pun pe tine într-o anumită situaţie.

Eu nu aş fi făcut niciodată aşa ceva. Ce-i asta? Hai la muncă, gata cu vorba. Păi dacă mâine nu iese ce trebuie, atunci ce faci? Înseamnă că a ieşit doar cu vorba.  Aşa e el, cu pantalonii de trening, aia nu comentez”, a spus Pandi la Orange Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujbasarab panduru 

viewscnt
Articole similare