Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, părăsită de galerie la meciul cu CFR Cluj! Comunicatul dur postat de Peluza Nord: ”Au măturat pe jos cu încrederea rapidiştilor”

Rapid, părăsită de galerie la meciul cu CFR Cluj! Comunicatul dur postat de Peluza Nord: ”Au măturat pe jos cu încrederea rapidiştilor”

Superliga

Comentarii

Peluza Nord Rapid a anunţat că va boicota partida cu CFR Cluj, din etapa cu numărul 9 din play-off-ul Superligii.

S-a umplut paharul! Galeria Rapidului boicotează meciul cu CFR

În comunicatul postat de Peluza Nord, rapidiştii au anunţat că toate grupurile au decis să nu se deplazeze în Gruia pentru meciul cu CFR şi au tranmis un mesaj conducerii, în care au cerut un antrenor cu experienţă pe banca echipei favorite.

În postarea făcută pe Facebook, mesajul a fost însoţit de o fotografie care ilustrează scandalul de la finalul partidei cu U Craiova. Atunci, Paul Iacob a vrut să bată un suporter de la tribuna 1 şi a fost cu greu calmat de oamenii din staff.

”În atenţia tuturor rapidiştilor, anunţăm că Peluza Nord a decis, împreună cu toate grupurile oficiale organizate din ţară, să nu se prezinte la partida din Gruia. 

Rapid este un club stabil financiar, care oferă tuturor jucătorilor posibilitatea de a progresa într-un mediu benefic, susţinuţi de cei mai pătimaşi suporteri din România. Cunoaştem toţi ce înseamnă spiritul Rapidului, ce reprezintă Giuleştiul, iar în contextul în care reprezentanţii din teren au avut parte de susţinere necondiţionată din tribune, cât şi din partea conducerii, este o totală lipsă de respect să riposteze cu aroganţă sau violenţă, în casa noastră, după ce prestaţiile fotbalistice au fost batjocoritoare la adresa clubului şi a întregii suflări rapidiste.

Indiferent că vorbim de Peluza Nord sau o altă zonă a stadionului, suporterii rapidişti trebuie respectaţi, mai ales în condiţiile în care au cântat neîncetat, indiferent de rezultate, pentru nişte jucători cu caractere îndoielnice, care pun orgoliile personale şi interesele mai presus de binele Rapidului. 

Atitudinea delăsătoare şi superficialitatea etalată, după ce au măturat pe jos cu încrederea şi speranţele rapidiştilor, sunt îngrijorătoare deoarece se manifestă la nivel general în rândul lotului, aspect alarmant într-un club cu obiectivele Rapidului. 

Avem încredere în conducere şi sperăm că se vor lua deciziile potrivite pentru sezonul viitor. Ediţia actuală este terminată pentru noi, iar orice altă perspectivă este eronată sau deluzorie. 

Rapid are nevoie de un tehnician experimentat, cu sânge-n instalaţie şi pe care să-l recomande experienţa şi realizările, nu de experimente care să toace banii conducerii şi nervii oamenilor. Indiferent că e străin sau român, să fie ANTRENOR certificat de succese, nu doar în acte. 

Decizia este o formă firească şi civilizată de a răspunde lipsei de respect şi superficialităţii lotului, care ne-au adus în situaţia în care Rapidul să joace ultimele trei etape doar meciuri amicale. 

Şi..ca o încheiere, piaţa de bodyguarzi e foarte diversă, dar chiar nu considerăm corespunzător ca suporterii din galeriile rivale să asigure "ordinea" la meciurile de pe stadionul Giuleşti, îmbrăcaţi tot în negru, ca la meciurile favoriţilor. 

Rămânem în continuare plini de speranţă pentru viitor şi cu încredere că împreună vom reuşi să reconstruim un Rapid puternic!”, a notat Peluza Nord - Rapid Bucureşti.

Afla mai multe despre: rapidcfrsuperliga 

viewscnt
Articole similare