Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Romario Benzar, prima reacţie după accidentarea horror din meciul cu Dinamo: „Arbitrul voia să-i dea doar galben!”

Romario Benzar, prima reacţie după accidentarea horror din meciul cu Dinamo: „Arbitrul voia să-i dea doar galben!”

FC Botoșani

Comentarii

Romario Benzar a suferit o accidentare îngrozitoare în duelul dintre Botoşani şi Dinamo.

Reacţia lui Romario Benzar după accidentarea din Botoşani - Dinamo

Fundaşul a fost faultat îngrozitor de Abdallah, atacantul de la Dinamo. Fotbalistul bucureştenilor a avut o intrare imprudentă pe finalul primei reprize, iar „centralul” Găman i-a acordat cartonaşul roşu. Totuşi, Benzar a povestit că iniţial arbitrul nu voia să acorde roşu. De asemenea, apărătorul moldovenilor a povestit cum a trăit momentul de panică.

„Acum sunt bine. A fost vorba de o tăietură de 5 centimetri pe cap şi o gaură destul de adâncă. Aia era, de fapt, problema. Dar am trecut prin nişte investigaţii şi totul e în regulă. Mi-au făcut anestezie şi m-au cusut. Am plecat apoi acasă. M-am mai întors miercuri dimineaţa doar să-mi schimbe bandajul.

A fost o minge în aer, am sărit la duel şi am simţit imediat cum mi s-au înfipt în cap crampoanele lui Abdallah. Şi imediat o durere foarte, foarte mare! M-am speriat îngrozitor. Găman venise acolo să dea doar galben, dar când a văzut sângele s-a sucit.

Aşa mi-au zis colegii. Le spunea că nu a fost un contact de roşu! A schimbat doar când a remarcat consecinţele atacului.

Pauză minimum zece zile şi apoi o nouă evaluare. Dacă ar fi după mine, aş intra direct la următorul meci, dar nu se poate. E prea riscant. Sper să mai prind ultimele partide, să-mi ajut echipa să se salveze de la retrogradare”, a declarat Romario Benzar, potrivit sportpesurse.ro.

Afla mai multe despre: romario benzarfc botosanisuperliga 

viewscnt
Articole similare