Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Manchester City şi Arsenal, duel pentru un transfer de 115 milioane €!

ULTIMA ORĂ | Manchester City şi Arsenal, duel pentru un transfer de 115 milioane €!

Manchester City

Comentarii

Manchester City şi Arsenal se luptă pentru un transfer de peste 100 de milioane de euro.

Este vorba despre Bruno Guimaraes (26 de ani), mijlocaşul central brazilian al lui Newcastle, care a atras atenţia prin prestaţiile sale excelente pe care le-a avut în tricoul "Coţofenelor" în ultimele două sezoane şi este, acum faţă în faţă cu un transfer important.

Bruno Guimaraes, ţintă pentru Manchester City şi Arsenal: transferul costă 115 milioane de euro!

Cele două rivale din Premier League, Arsenal şi Manchester City, îl vor pe Bruno Guimaraes, căruia şefii lui Newcastle i-au setat un preţ foarte mare: 115 milioane de euro, scrie site-ul fichajes.net. Aceasta este suma pe care trebuie să o achite orice club îşi doreşte să-l transfere pe brazilian, fostul jucător al lui Olympique Lyon.

Bruno Guimaraes mai are contract cu Newcastle până în vara lui 2028, însă aventura la Newcastle l-a adus în "binoclul" cluburilor importante din Premier League.

Brazilianul a jucat 44 de meciuri (3820 de minute) în toate competiţiile sezonului la Newcastle, timp în care a marcat de patru ori şi a livrat opt pase decisive.

  • 85 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Bruno Guimaraes în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: bruno guimaraestransfermanchester cityarsenalpremier lealgue 

viewscnt
Articole similare