Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un antrenor fericit! Lucescu îşi laudă jucătorii după ce a ajuns lider în Grecia şi este la un pas de titlu

Un antrenor fericit! Lucescu îşi laudă jucătorii după ce a ajuns lider în Grecia şi este la un pas de titlu
Comentarii

Echipa greacă PAOK Salonic, antrenată de tehnicianul român Răzvan Lucescu, a învins miercuri, pe teren propriu, scor 4-1, gruparea Panathinaikos Atena, în penultima etapă din play-off-ul campionatului grec.

PAOK este lider şi poate deveni campioană după ultima etapă

Au fost două derby-uri în Grecia, în această etapă a 9-a din play-off, penultima a campionatului. Olympiacos Pireu a dispus cu 2-0 de AEK, ajutând astfel, de la distanţă, echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

Românul şi elevii săi aveau nevoie de victorie cu Panathinaikos pentru a rămâne la mâna lor în lupta pentru titlu. Şi deşi Răzvan a fost nevoit să recurgă la schimbări încă din minutul 19, după accidentarea lui Thomas Murg, gazdele au deschis scorul în minutul 37, prin Taison.

După 1-0 la pauză, Lucescu jr a schimbat inspirat în minutul 66, când l-a scos pe autorul golului, Taison, petru a-l introduce pe Andrija Zivkovic. Iar sârbul a majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 72. Alexander Jeremejeff i-a readus pe oaspeţi în joc, marcând în minutul 78, însă Veirinha, în minutul 89, şi Zivkovic în minutul 90+2, au stabilit rezultatul final.

Victorie cu 4-1 pentru PAOK, care este lider în clasament, înaintea ultimei etape, cu 77 de puncte. Pe locul secund se află AEK Atena, cu 75 de puncte.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei PAOK, a vorbit despre victoria echipei sale. Tehnicianul român s-a declarat mândru de elevii săi.

"Meciurile cu AEK, Olympiakos şi Panathinaikos au avut toate aceeaşi intensitate, dificultate şi presiune. Sunt echipe la fel de bune cu jucători de calitate, care se bat la titlu şi au ţeluri înalte.

Mi-ar fi plăcut să 'omorâm' meciul mai repede, cum am făcut cu Olympiakos şi AEK. Am început de sub nivelul mării. Nimeni nu ne-a dat o şansă! Am ajuns aici pas cu pas.

Ne-am asigurat locul doi şi Europa League, dar acum trebuie să avem gândul la următorul meci. Ne vom pregăti bine. Trebuie să rămânem echilibraţi, umili, să nu schimbăm nimic în munca noastră.

Sunt mândru de cât am muncit cu toţii până în acest punct. Titlul ar fi ceva improbabil, având în vedere istoria noastră. Poţi simţi asta după energia pe care au avut-o fanii", a spus Lucescu, citat de presa greacă.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

În ultima etapă, decisivă pentru titlu, PAOK dispută derby-ul oraşului Salonic, în deplasare, la Aris, în timp ce AEK joacă acasă, cu Lamia.

Afla mai multe despre: răzvan lucescupaok salonictitlu grecia 

viewscnt
Articole similare