Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Valeriu Iftime, elogii la adresa unui jucător de la Botoşani: ”Acest miracol de copil”

Valeriu Iftime, elogii la adresa unui jucător de la Botoşani: ”Acest miracol de copil”

FC Botoșani

Comentarii

Formaţia Dinamo a fost învinsă, marţi, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, în etapa a şasea din play-out-ul Superligii.

Mailat, lăudat de Iftime după victoria împotriva lui Dinamo

Pentru FC Botoşani au marcat Moura (13 - autogol) şi Mailat (90+1). Golul dinamoviştilor a fost înscris de Selmani, în minutul 45+2.

 

„E prea mare bucuria. Un meci de şase puncte cu contracandidata mea! E extraordinar că am dat gol în ultimul minut. A apărut acest miracol de copil. Se numeşte Mailat. A dat golul când a trebuit. Un gol perfect. Jucăm la maximă intensitate! 

O adrenalină incredibilă. Mailat e acolo! Are gol în fiecare meci. Scuze, gata! Acum nu mai pot vorbi de dat, de luat. El trebuie să joace. 30 de minute. Încă nu e Mailat ăla bun şi valoros. Dar joacă.

Avem nevoie de el. Mai sunt trei meciuri. Dacă luăm cinci puncte ar fi senzaţional. Cu şase puncte suntem calificaţi fără baraj”, a spus Valeriu Iftime, citat de sport.ro.

În clasament, FC Botoşani este pe locul 13, cu 21 de puncte, iar Dinamo pe locul 15, cu 20 de puncte.

Ce a declarat Mailat după meci:

”Mă bucur mult că am reuşit să marchez din nou şi să obţinem cele trei puncte. Le mulţumesc şi suporterilor că au fost alături de noi. S-a simţit acest lucru. Nu e niciun secret. Ştiu cât de mult muncesc şi cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare. E multă muncă şi dăruire.

Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut. Sunt şi fan Real Madrid, deci nu renunţ. Este foarte greu. Urmează greul pentru că stăm la mâna noastră. Vom merge la Petrolul şi vom da tot ce avem.”, a declarat Sebastian Mailat, la flash-interviu.

Afla mai multe despre: valeriu iftimesebastian mailatfc botoşani 

viewscnt
Articole similare