Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Viaţa mea s-a schimbat". Valentin Creţu a spus care e momentul care l-a "transformat" din toate punctele de vedere: "Lipsurile din copilărie te lovesc" | EXCLUSIV

"Viaţa mea s-a schimbat". Valentin Creţu a spus care e momentul care l-a "transformat" din toate punctele de vedere: "Lipsurile din copilărie te lovesc" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Într-un interviu exclusiv acordat Orange Sport, Valentin Creţu (35 de ani) a dezvăluit care a fost momentul în care viaţa şi cariera i s-au schimbat.

Unul dintre fotbaliştii de la FCSB cu mult suflet şi determinare, Valentin Creţu a avut şansa de a ajunge, tânăr, la Rapid, rivala din Bucureşti a "roş-albaştrilor". Totuşi, lucrurile n-au mers bine pentru el, astfel că a plecat din Giuleşti, deşi avea o relaţie foarte bună cu antrenorul Răzvan Lucescu.

Valentin Creţu, despre momentul care i-a schimbat viaţa şi cariera: "De atunci"

Creţu a dezvăluit, pentru Orange Sport, momentul în care şi-a dat seama că nu face ce trebuie şi că trebuie să fie mai serios pentru a avea succes în carieră. După plecarea de la Rapid, peste ani, fundaşul dreapta a ajuns la Energie Cottbus în Germania, iar de acolo cariera sa a luat o altă turnură.

Valentin Creţu a dezvăluit, după ce a fost în Germania, şi-a schimbat viaţa şi caiera, chiar dacă a petrecut puţin timp la Energie Cottbus.

"Lipsurile din copilărie te lovesc. Şi când am ajuns la Rapid m-au lovit. Eu ziceam că sunt foarte serios, dar nu eram. Răzvan Lucescu mă iubea foarte mult, mă luase de la Chiajna şi Rapid era o echipă foarte puternică. Eu ziceam că sunt echilibrat, serios, dar nu eram.

Pentru că îmi ilipsea ceva, educaţia aia pe care trebuie să o ai de când eşti mic şi acolo am pierdut puţin trenul, dar mi-am revenit chiar după accidentare. Am fost în Germania şi de atunci viaţa mea s-a schimbat, când am venit din Germania", a spus Valentin Creţu, pentru Orange Sport.

În 2019, Valentin Creţu a semnat cu FCSB şi joacă pentru echipa "roş-albaştră", cu care este aproape de primul titlu din ultimii 9 ani.

În actuala stagiune, Creţu a jucat 26 de meciuri (1544 de minute) în toate competiţiile, timp în care a livrat o pasă de gol.

  • 250.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Creţu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: valentin cretufcsbrapidsuperligacariera 

viewscnt
Articole similare