Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Reacţia ei a devenit virală. Celebra actriţă de la Hollywood a izbucnit în direct la golul lui Trossard: "Te iubesc!"

VIDEO | Reacţia ei a devenit virală. Celebra actriţă de la Hollywood a izbucnit în direct la golul lui Trossard: "Te iubesc!"
Comentarii

Actriţa Anne Hathaway nu şi-a putut stăpâni entuziasmul în timpul unui interviu, ea bucurându-se la golul înscris de Arsenal la un meci din Premier League. Reacţia a devenit virală.

Sâmbătă, Arsenal a învins-o în deplasare pe Wolverhampton, scor 2-0. Primul gol a fost marcat de Trossard, în minutul 45, iar rezultatul final a fost stabilit de Odegaard ‘90+5.

Când Trossard a deschis scorul pentru Arsenal, fanii din întreaga lume s-au bucurat, inclusiv Hathaway. Ea a reacţionat chiar în timpul unui interviu în care îşi promova noul film, "The Idea of You".

În timp ce vorbea pentru Interview Magazine, colegul ei de platou Nicholas Galitzine era cu un ochi pe scor şi a alertat-o pe actriţă după ce Trossard a deschis scorul. “Te iubesc!”, a reacţionat Hathaway, bucuroasă.

"Scuze, suntem amândoi fani ai aceleiaşi echipe şi acum se desfăşoară un meci", a explicat ea apoi.

 

Afla mai multe despre: trossard 

viewscnt
Articole similare