Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dortmund – PSG | Bet Builder la Betano cu cotă 2.40

Dortmund – PSG | Bet Builder la Betano cu cotă 2.40

Ponturi pariuri

Comentarii

Parizienii ar putea juca a doua finală de Champions League din ultimii patru ani. În 2020, au pierdut trofeul în faţa lui Bayern, o echipă peste care ar putea da şi acum în ultimul act. Una dintre condiţii este ca PSG să treacă de cealaltă semifinalistă din Germania. Borussia Dortmund.

Dortmund – PSG, miercuri, ora 22.00, Orange Sport 1

Bayern este coşmarul atât al lui Dortmund, cât şi al lui PSG în finalele Champions League. Borussia a pierdut trofeul în faţa bavarezilor în 2012, iar parizienii au cedat în faţa lui Bayern în finala jucată fără spectatori, în timpul Pandemiei, în 2020. Dortmund şi PSG sunt gata de răzbunare, însă numai una dintre ele va ajunge să joace cu trofeul pe masă, pe Wembley.

La turul cu PSG, Dortmund nu se va baza pe Haller, accidentat acum o lună. Prezenţa lui Hummels este incertă, însă antrenorul Terzic încearcă să îl bage în teren din primul minut. Borussia nu stă bine nici la capitolul moral. A pierdut în weekend derby-ul cu Leipzig (4-1) şi are şanse mici să mai prindă locul 4 în Bundesliga.

Parizienii vor alinia la Dortmund cea mai bună formulă de start pe care o au la dispoziţie. Dembele, Asensio şi Barcola vor evolua în spatele lui Mbappe. Spre deosebire de Borussia, parizienii au avut parte de un weekend perfect. Şi-au asigurat matematic al 12-lea titlu în Ligue 1. La Betano, PSG este uşor favorită la victorie. Un Bet Builder care ar merita încercat este X2 şi sub 3.5 goluri pentru cota 2.40

Echipe probabile:

Dortmund: Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen; Sabitzer, Can; Adeyemi, Brandt, Sancho; Fullkrug

PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Danilo, Hernandez; Vitinha, Zaire-Emery; Dembele, Asensio, Barcola; Mbappe

Afla mai multe despre: dortmund psgdortmund psg champions league 

viewscnt
Articole similare