Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, pusă în gardă pentru sezonul viitor: „Se schimbă situaţia!” Expertul a dat verdictul: „Va fi un campionat mai tare ca niciodată!”

FCSB, pusă în gardă pentru sezonul viitor: „Se schimbă situaţia!” Expertul a dat verdictul: „Va fi un campionat mai tare ca niciodată!”

FCSB

Comentarii

FCSB a fost cea mai bună echipă din acest sezon şi a câştigat matematic titlul în Superliga României.

FCSB, atenţionată de expert pentru sezonul viitor

Totuşi, Basarab Panduru consideră că situaţia nu va fi la fel de uşoară şi în sezonul viitor pentru bucureşteni. Expertul Orange Sport crede că Universitatea Craiova şi CFR Cluj vor intra serios în lupta la titlu, având pe banca tehnică doi antrenori de mare valoare: Costel Gâlcă şi Dan Petrescu.

Situaţia s-ar putea complica şi pentru că FCSB îl va pierde pe Florinel Coman, vedeta echipei alegând să plece în Qatar. Totuşi, Gigi Becali are planuri serioase în ceea ce priveşte transferurile din această vară.

„Mi se pare că CFR-ul se schimbă dacă vine Dan Petrescu. Nu cred neapărat că va avea cel mai bun lot, dar cu Petrescu antrenor se pot face lucruri foarte bune. La anul va fi o problemă mare pentru că la anul echipele astea din faţă o să aibă antrenor. Gâlcă la Craiova, Petrescu la CFR Cluj, Hagi rămâne la Farul, Storck rămâne în continuare la Sepsi. Să vedem pe cine pune Rapidul.

Campionatul de anul viitor o să fie dat naibii, o să fie un mare campionat, e mai tare ca niciodată! Rednic şi-a revenit şi el, deci cred eu că sunt şanse mari să avem cel mai puternic campionat în sezonul viitor”, a declarat Basarab Panduru în cadrul emisiunii „Minutul 91” de la Orange Sport.

  • De 9 ani nu mai câştigase FCSB-ul titlul în România

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbcfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare