Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jude Bellingham, copleşit după calificarea dramatică în faţa celor de la Manchester City: "Nu mai puteam alerga"

Jude Bellingham, copleşit după calificarea dramatică în faţa celor de la Manchester City: "Nu mai puteam alerga"
Comentarii

Real Madrid s-a calificat în semifinalele UEFA Champions League în urma unei duble manşe de foc în faţa celor de la Manchester City, după 120 de minute, cât şi cinci serii de lovituri de la 11 metri.

Jude Bellingham, mijlocaşul englez al celor de la Real Madrid a fost prezent, alături de foştii internaţionali englezi Rio Ferdinand şi Joleon Lescott, la un interviu, după încheierea partidei de pe Etihad Stadium.

Fotbalistul crescut de Birmingham City a dezvăluit faptul că resursele sale fizice erau complet epuizate, la capătul celor 120 de minute, în urma unei prestaţii excelente la mijlocul terenului, zonă a terenului unde s-a zbătut să-i anihileze pe jucătorii ofensivi ai gazdelor.

"Se simte o uşurare, am depus atât de mult efort. Mai jucasem cu City înainte, eşti aproape şi simţi că vei obţine ceva din meci, apoi dintr-o dată îţi 'fură' totul. Trebuie să munceşti din greu ca să-i învingi, nu mai puteam alerga la finalul meciului. Să câştigăm este o recompensă uriaşă.

Te testează continuu cu mingea la picior, te plimbă de colo-colo, în poziţii în care uneori nu vrei să ajungi. Dar trebuie să-i urmăreşti om la om, alfel te pot pedepsi, au şi făcut-o la golul lor.

În acel moment, majoritatea echipelor s-ar fi prăbuşit, ei vin peste tine, publicul se activează, dar am rezistat foarte bine, iar în cele 40 de minute lucrate am muncit din greu", a declarat Bellingham, la TNT Sport.

Cât despre antrenorul său, Carlo Ancelotti, Bellingham a dezvăluit o întâmplare neaşteptată, petrecută înainte de startul partidei. Fostul jucător al Borussiei Dortmund a recunoscut faptul că Ancelotti are cel mai mare merit, atunci când vine vorba de motivarea întregului grup, înainte de o partidă de o asemenea importanţă.

"Cred că cel mai imporant punct forte al lui Carlo este că găseşte o soluţie să ne lase să jucăm liberi. Unele echipe sunt mai organizate ca joc de construcţie, scheme de joc, este foarte interesant să le urmăreşti şi cu siguranţă dificil să joci împotriva lor, dar cred că unul dintre cele mai importante calităţi ale noastre este nu suntem 'înlănţuiţi'. Şi ca om, te umple de calm şi încredere înaintea meciului.

L-am prins căscând şi l-am întrebat: 'Mister, eşti obosit?'. Mi-a răspuns: 'Da, trebuie să ieşiţi pe teren şi mă entuziasmaţi', Acesta este genul de calm şi de încredere pe care ni le insuflă", a continuat Bellingham.

Jude Bellingham: "Fratele meu a fost aici astăzi"

Cu gândul la susţinerea pe care Real Madrid a primit-o din partea fanilor prezenţi pe Etihad Stadium, Bellingham a vorbit despre membrii familiei sale care au fost prezenţi pe stadion, la partida de la Manchester, inclusiv fratele său mai mic, actual jucător la Birmingham City, Jobe Bellingham.

Englezul de la Real Madrid a menţionat faptul că este prima oară când fratele său mai mic asistă la o partidă a sa, de la transferul la Real Madrid.

"Fratele meu a fost aici astăzi, prima dată când mă urmăreşte jucând pentru Madrid. Sunt foarte mândru de astfel de lucruri. Este un mare motiv pentru care fac asta. Mă distrez foarte tare jucând fotbal, dar ideea de a juca un meci urmărit de mama mea, tatăl meu, este unul dintre cele mai importante lucruri, la care ţin cel mai tare.", a mai spus internaţionalul englez.

Afla mai multe despre: real madriduefa champions leaguejude bellinghammanchester cityjobe bellingham 

viewscnt
Articole similare