Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nicolae Dică, invitat la "Întrebaţi şi voi", pe Orange Sport! "Nick", chestionat de fanii noştri: "Mi-aş da nota 7 ca antrenor, dar vreau să ajung la 10"

Nicolae Dică, invitat la "Întrebaţi şi voi", pe Orange Sport! "Nick", chestionat de fanii noştri: "Mi-aş da nota 7 ca antrenor, dar vreau să ajung la 10"

Special

Comentarii

Nicolae Dică (43 de ani) a fost invitatul lui Silviu Tudor Samuilă la emisiunea "Întrebaţi şi voi", o nouă rubrică Orange Sport, care poate fi urmărită, în exclusivitate, pe canalul nostru de YouTube.

Nicolae Dică a răspuns la întrebările fanilor emisiunii de pe Youtube Orange Sport, "Întrebaţi şi voi"

Nicolae Dică a fost cel mai nou invitat al rubricii "Întrebaţi şi voi" şi a răspuns întrebarilor venite din partea celor care ne urmăresc pe canalul de Youtube, Orange Sport Romania.

Fostul jucător şi antrenor al celor de la FCSB a răspuns celor mai interesante şi inedite întrebări adresate de fanii Orange Sport, pe contul nostru oficial de YouTube.

Astfel, Nicolae Dică i-a urmat la rubrica "Întrebaţi şi voi” pe cei care au fost invitaţi în ediţiile precedente ale emisiunii: Mihai Stoica, Basarab Panduru, Florin Răducioiu, Alex BourceanuMihai Pintilii, Viorel Moldovan şi Bogdan Cosmescu.

Cele mai multe întrebări la care Dică şi-a oferit feedback-ul au fost referitoare la perioada în care a fost la FCSB, fie în postura de jucător, fie în cea de antrenor, sau despre cariera de secund de la echipa naţională a României.

Nicolae Dică a jucat cinci ani în total la FCSB, între ianuarie 2004 şi iulie 2008, dar şi în intervalul ianuarie - iulie 2011. Ca antrenor, Dică a pregătit formaţia roş-albaştră în două mandate: 9 iunie 2017 - 23 decembrie 2018 şi 26 iulie - 1 noiembrie 2022.

La naţionala României a fost secundul selecţionerului Mirel Rădoi (noiembrie 2019 - noiembrie 2021). Ca jucător, Dică a adunat 33 de meciuri şi nouă goluri în tricoul României.

Afla mai multe despre: nicolae dicaromaniaechipa nationalafcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare