Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, criză de râs când a văzut clipul de prezentare al lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva!” | EXCLUSIV

Panduru, criză de râs când a văzut clipul de prezentare al lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva!” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a fost anunţat oficial ca antrenor al lui CFR Cluj, dar videoclipul de prezentare a stârnit multe controverse.

Basarab Panduru, amuzat copios de modul în care a fost prezentat Dan Petrescu la CFR Cluj

Adminul paginii de social media a ardelenilor a provocat multe zâmbete în studioul Orange Sport. Dan Petrescu a revenit la CFR Cluj şi a fost prezentat printr-un scurt videoclip postat pe reţelele de socializare. SuperDan apare în videoclip cu un mesaj motivaţional: „Gata cu vorba, hai la muncă!”

Basarab Panduru s-a amuzat când a văzut clipul şi spune că el nu ar fi luat niciodată parte la aşa ceva.

Basarab Panduru: „Trebuie să ne pregătim pentru vremurile astea (n.r. social media). Nici nu ştiu care parte m-a amuzat, au fost câteva. Accept că asta trebuie să fie acum moda, dar cei care sunt în umbră te pun pe tine într-o anumită situaţie.

Eu nu aş fi făcut niciodată aşa ceva. Ce-i asta? Hai la muncă, gata cu vorba. Păi dacă mâine nu iese ce trebuie, atunci ce faci? Înseamnă că a ieşit doar cu vorba.  Aşa e el, cu pantalonii de trening, aia nu comentez.”

Viorel Moldovan: „Sper să arate CFR Cluj mult mai bine sub bagheta lui Dan Petrescu. Era o chestiune de timp până se va anunţa instalarea lui Petrescu. Ştiam că urma să preia echipa încă din timpul campionatului. Mai au 3 meciuri şi dacă vor câştiga, atunci CFR va fi vicecampioana României.”

Afla mai multe despre: basarab pandurudan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare