Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

TAS a suspendat sancţiunea lui Gabigol, care poate astfel să joace din nou

TAS a suspendat sancţiunea lui Gabigol, care poate astfel să joace din nou
Comentarii

Fotbalistul brazilian Gabriel Barbosa, cunoscut sub numele de Gabigol, va putea juca din nou pentru Flamengo, după ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv a suspendat sancţiunea care i-a fost impusă într-un caz de dopaj, a anunţat marţi TAS, potrivit AFP.

TAS a suspendat sancţiunea lui Gabigol, care poate astfel să joace din nou

Atacantul, care a fost suspendat pentru doi ani la sfârşitul lunii martie de Tribunalul Antidoping Brazilian pentru tentativă de fraudă la un control antidoping, a sesizat TAS, iar organismul internaţional cu sediul în Elveţia a decis să-i permită să joace până la soluţionarea procedurii.

Gabigol, în vârstă de 27 de ani, este acuzat de tentativă de fraudă la un control antidoping inopinat la centrul de antrenament al clubului din Rio de Janeiro.

În timp ce coechipierii săi au fost testaţi la ora 10.00, el s-a prezentat după prânz, potrivit acuzării. La sosire, el s-a simţit ofensat de faptul că un ofiţer de poliţie a trebuit să-l escorteze până la toaletă. În cele din urmă, el nu a respectat protocolul de prelevare a probelor.

Figură cheie a campionatului brazilian şi a titlurilor din Copa Libertadores 2019 şi 2022 - primele câştigate de roş-negri din 1981 încoace - Gabigol a negat că ar fi "încercat să trişeze".

Afla mai multe despre: gabigolflamengotas 

viewscnt
Articole similare