Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am câştigat şi cam atât. Jocul n-a fost unul bun!". Basarab Panduru n-a fost încântat de jocul României în victoria cu Honduras | EXCLUSIV

"Am câştigat şi cam atât. Jocul n-a fost unul bun!". Basarab Panduru n-a fost încântat de jocul României în victoria cu Honduras | EXCLUSIV

Jocurile olimpice

Comentarii

România a bătut Honduras cu 1-0, la primul meci la Jocurile Olimpice după 56 de ani, dar nu l-a convins pe Basarab Panduru (50 de ani), experul Telekom Sport. Invitat la Sport Report de la Telekom Sport, "Pandi" a spus că nu i-a plăcut jocul tricolorilor lui Mirel Rădoi, dar rezulatul este important.

Un autogol a decis partida România - Honduras în favoarea tricolorilor mici, al lui Oliva, în minutul 45+1.

La cald, imediat după finalul partidei, Panduru a spus că jocul nu a arătat aşa cum şi-ar dori el să joace echipa României la turneul olimpic.

"(n.r. - Ţi-a plăcut meciul?) Nu, dar cel mai important lucru a fost făcut. Am câştigat şi cam atât. Jocul nu a fost unul bun. Practic, ai tras un şut pe poartă, ai marcat dintr-o deviere. Lucrurile nu au arătat aşa cum mă aşteptam eu, cel puţin. Voiam să văd altfel de fotbal. Văd aceeaşi preocupare de a ieşi cu mingea de la portar, dar parcă nu mai ştim ce să facem de la mijlocul terenului în sus. Nu ajunge mingea la atacanţi. Am spus, victoria e importantă, e primul meci, dar trebuie să vorbim şi despre joc", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Honduras - România 0-1, la Jocurile Olimpice

România a învins, joi, la Kashima, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Hondurasului, în prima etapă a Grupei B a turneului olimpic. Fotbaliştii au fost primii sportivi români care au intrat în competiţie la JO de la Tokyo.

A marcat: Oliva '45+1 (a).

0-1, min. 45+1: Dintr-un corner de pe partea stângă, Ciobanu a centrat în careul mic, aproape de linia porţii şi Oliva a deviat cu capul balonul în propria poartă.

După o greşeală a lui Marius Marin, Benguche a ratat o mare ocazie, în minutul 39, mingea trimisă de el spre poarta goală fiind respinsă in extremis de Ghiţă.

Au evoluat următoarele echipe:

Honduras: Guity (Perello '36) - Oliva (Cristopher Melendez '88), Maldonado (Carlos Melendez '88), Garcia, Decas - Rivas (Palma '57), Pineda, Alvarez, Rodriguez (Rejes '57) - Martinez, Benguche. Selecţioner Miguel Falero;

România:  Aioani - Raţiu (R. Grigore '75), Paşcanu, Ghiţă, Fl. Ştefan (Boboc '46) - M. Marin, Dulca - Dobre, Ciobanu (T. Băluţă '69), V. Gheorghe (Sefer '55) - G. Ganea (Sîntean '68). Selecţioner Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: romaniajocurile olimpicepanduru 

viewscnt
Articole similare