Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a ironizat un star din Giuleşti: ”Magicianul a dispărut!” Faza din CFR - Rapid care i-a şocat pe experţi: ”Cum să faci aşa ceva?”

Basarab Panduru a ironizat un star din Giuleşti: ”Magicianul a dispărut!” Faza din CFR - Rapid care i-a şocat pe experţi: ”Cum să faci aşa ceva?”

Superliga

Comentarii

Rapid a bifat al optulea meci consecutiv fără victorie în play-off, scor 2-3, iar giuleştenii riscă să termine campionatul pe locul şase.

Fără galerie în tribunele din Gruia, Rapid a început excelent la Cluj şi Ermal Krasniqi a deschis scorul în minutul 16, cu un şut din afara careului, uşor deviat de Boben. Clujenii, la primul meci cu Dan Petrescu pe bancă, au egalat repede, după numai patru minute, prin Bîrligea, care a înscris din centrarea lui Otele.

Nigerianul şi-a adus apoi echipa în avantaj, marcând la colţul scurt în minutul 30.

Bucureştenii au cerut penalti în minutul 45+1, la o intrare a lui Camora la Braun, dar arbitrul nu a acordat nimic. După pauză, Otele a făcut dubla şi a înscris după ce a rămas singur cu portarul Ungureanu. Rapid a redus din diferenţă în minutul 60, când Burmaz a transformat o lovitură liberă, iar giuleştenii au avut şi şansa egalării.

Arbitrul Marian Barbu a acordat penalti în minutul 81, pentru oaspeţi, la un henţ în careu al lui Boben, Albion Rrahmani a executat însă slab şi Răzvan Sava a apărat. Dan Petrescu a primit cartonaş galben în minutul 86, Rapid a căutat golul egalizator, dar nu s-a mai înscris şi CFR s-a impus cu 3-2.

Clujenii sunt pe locul al doilea în campionat, cu 40 de puncte, în timp ce giuleştenii rămân singura echipă fără victorie din play-off, ocupând ultimul loc, al 6-lea, cu 29 de puncte.

Valuri de critici şi ironii după CFR - Rapid 3-2. Pandi: ”Asta e magia lui: dispare când ai nevoie de el”

Basarab Panduru, invitat în studioul Orange Sport, l-a criticat pe Jayson Papeau, jucător care a înregistrat o scădere considerabilă de formă în play-off-ul sezonului actual.

În opinia fostului mijlocaş de la Steaua, Rapid suferă din cauza faptului că jucătorii de profil ofensiv nu contribuie suficient de mult la faza defensivă, aici făcând referire la golul trei marcat de CFR, la care Papeau nu a coborât pentru a-l marca pe Otele.

”A fost o nebunie. Nu mă aşteptam la aşa ceva. A fost un meci cu viaţă pe alocuri. Rapid cu momente mai bune şi mai puţin bune. CFR, concentrată la cerinţele lui Petrescu.

S-ar putea să te convingă meciul ăsta că Dan Petrescu merită să rămână la echipă. Jocul părea exact cum s-a tot zis, echipa e ruptă în două, jucătorii din faţă, când pierdeau mingea, nu mai veneau înapoi.

Papeau ”magicianul”, cea mai bună magie a lui este că dispare din joc. Când îl cauţi, dispare. De aia au ajuns în situaţia asta, pentru că echipa pare ruptă în două”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

”Este o lipsă de concentrare, de interes. Cum să faci aşa ceva? Tu (n.r. Papeau) eşti într-o poziţie de fundaş dreapta la aşa ceva. Niciun pic de responsabilitate pentru echipă! 

Ăsta nu are cum să fie joc de echipă. Partea proastă este că, în fotbalul modern, 88 de minute joci fără minge. Doar două minute joci cu mingea, iar la Rapid sunt mulţi fotbalişti deficitari la jocul fără minge”, a adăguat Andrei Vochin.

Afla mai multe despre: cfrrapidbasarab pandurujayson papeau 

viewscnt
Articole similare