Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen se mai şi refuză! Antrenorul a luat o decizie şocantă şi le-a spus "nu" bavarezilor

Bayern Munchen se mai şi refuză! Antrenorul a luat o decizie şocantă şi le-a spus "nu" bavarezilor

Bayern Munchen

Comentarii

ayern Munchen va rămâne fără antrenor principal la sfârşitul acestui sezon. Actualul antrenor, Thomas Tuchel, a decis încă din acest sezon că o va părăsi pe multipla campioană a Germaniei, la capătul acestei stagiuni.

Şefii de pe Allianz Arena sunt în criză de timp în ceea ce priveşte găsirea unui nou antrenor pentru sezon viitor. Nume importante precum Xabi Alonso, Zinedine Zidane şi Julian Nagelsmann au refuzat-o pe Bayern, în ultima perioadă, astfel, conducătorii clubului s-au orientat către o variantă mai puţin costisitoare, cea a lui Ralf Rangnick, fostul antrenor al celor de la Manchester United şi actualul selecţioner al naţionalei Austriei.

Ralf Rangnick, decizie surprinzătoare

Fostul antrenor al unor echipe de tradiţie din Bundesliga, precum Stuttgart, Schalke, Hoffenheim şi Hannover a luat o decizie în ceea ce priveşte interesul celor de la Bayern Munchen. Rangnick a decis să-şi continue angajamentul pe banca naţionalei Austriei şi să o refuze pe Bayern Munchen, anunţă BILD.

Astfel, responsabilii din club vor fi nevoiţi să-şi continue căutarea pentru un nou antrenor principal pe banca celor de la Bayern Munchen. Un potenţial motiv pentru răspunsurile neaşteptate venite din partea celor trei tehnicieni este lipsa de timp oferit de conducere pentru antrenorii care nu produc rezultate, fără să le ofere şansa să-şi modeleze lotul.

Ralf Rangnick va conduce naţionala Austriei la EURO 2024. Austriecii fac parte din grupa D, alături de Franţa, Ţările de Jos şi Polonia.

Afla mai multe despre: bayern munchenralf rangnickaustriabundesliga 

viewscnt
Articole similare