Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce a declarat Constantin Gâlcă, după Universitatea Craiova - CFR 0-1: ”I-am respectat prea mult”

Ce a declarat Constantin Gâlcă, după Universitatea Craiova - CFR 0-1: ”I-am respectat prea mult”

Superliga

Comentarii

Constantin Gâlcă a tras concluziile, după ce a înregistrat primul eşec pe banca Universităţii Craiova, 0-1, pe teren propriu, cu CFR Cluj.

Antrenorul oltenilor a recunoscut că echipei sale nu îi pică bine acest eşec, mai ales după jocul bun făcut cu Sepsi la sfârşiul săptămânii trecute şi s-a arătat dezamăgit de jocul elevilor săi din prima repriză.

”Mă aşteptam la un meci greu. Veneau după o înfrângere durerioasă, dar cred că i-am respectat prea mult în prima repriză. În a doua repriză i-am desfăcut puţin mai mult. Preferam să iau golul dintr-o acţiune mai fluidă a lor decât prin mingea pe care au avut-o la acea fază.

A fost şi neşansă, dar şi reacţia noastră a fost puţin târzie. Cred că trebuie să facem mult mai mult în atac pentru a câştiga un meci, pentru că în a doua repriză nu am avut nicio ocazie de a marca.

Ne mai rămân patru meciuri şi sper să fim mai consistenţi pentru a putea câştiga. Tragem speranţe pentru a termina cât mai sus”, a spus Constatin Gâlcă, după Universitatea Craiova - CFR 0-1.

 

Afla mai multe despre: superligauniversitatea craiovacfr 

viewscnt
Articole similare