Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Compagno a văzut ce înlocuitori i-a găsit Gigi Becali la FCSB şi a reacţionat: "El performează, a înscris 20 de goluri" | EXCLUSIV

Compagno a văzut ce înlocuitori i-a găsit Gigi Becali la FCSB şi a reacţionat: "El performează, a înscris 20 de goluri" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno, fostul atacant italian al celor de la FCSB, ajuns în campionatul Chinei, a vorbit despre fotbaliştii ofensivi doriţi de Gigi Becali, în această vară.

Patronul celor de la FCSB şi-a pus ochii pe trei atacanţi români, pentru a ataca preliminariile UEFA Champions League, la începutul sezonului viitor. Denis Alibec, Louis Munteanu şi Florin Tănase sunt cei trei fotbalişti de atac pe care patronul celor de la FCSB îi vrea la echipa campioană.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Andrea Compagno, atacantul italian pe care Gigi Becali l-a adus de la FC U Craiova, ajuns în această iarnă în China, a vorbit despre cei trei fotbalişti doriţi de patronul celor de la FCSB.

Andrea Compagno: "Toţi trei pe care i-a enumarat sunt jucători buni"

"Toţi trei pe care i-a enumerat sunt jucători care au făcut foarte bine în acest campionat şi sunt jucători buni, cu nume. Poate Alibec, pentru că a fost la Steaua (n.r. FCSB), dar vine după o schimbare. Nu ştiu, cel mai sigur că performează poate fi Tănase, în 2-3 ani a înscris 20 de goluri.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Dacă vrei unul sigur care marchează cred că ar trebui să fie el, dar nu ştiu el dacă e interesat sau nu pentru că joacă în Arabia, care este un campionat foarte important, nu ştiu dacă vrea înapoi la FCSB. Pentru FCSB ar fi bine unul din aceşti trei jucători. Şi Munteanu e mai tânăr, dar a făcut bine.", a declarat Andrea Compagno, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliandrea compagnolouis munteanudenis alibecflorin tanase 

viewscnt
Articole similare