Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E tot vina lui Drăguşin că am primit 7 goluri?". Fanii lui Tottenham, scandal după eşecul cu Arsenal

"E tot vina lui Drăguşin că am primit 7 goluri?". Fanii lui Tottenham, scandal după eşecul cu Arsenal

Premier League

Comentarii

Echipa engleză Tottenham Hotspur a pierdut duminică, pe teren propriu, scor 2-3, în faţa grupării Arsenal Londra, într-un meci al etapei a 35-a din Premier League.

Fanii lui Tottenham au sărit în apărarea lui Drăguşin

Arsenal a condus cu 3-0 pe Tottenham, la finalul primei reprize, după ce „tunarii” au controlat autoritar jocul. Hojbjerg a deschis scorul cu un autogol în minutul 15, apoi Bukayo Saka a făcut 2-0 în minutul 27, pentru ca scorul pauzei să fie fixat  de Kai Havertz, în minutul 38. În această primă parte gazdele au avut o bară, la lovitura de cap a lui Cristian Romero, din minutul 21, şi un gol al lui Micky van de Ven anulat pentru ofsaid, în minutul 22.

Tottenham a încercat o revenire în repriza secundă, mai întâi a marcat Cristian Romero, în minutul 64, pentru 1-3, iar în minutul 87 Son Heung-Min a transformat un penalti, dictat la un fault al lui Declan Rice asupra lui Ben Davies. 3-2 pentru Arsenal a fost şi scorul final al meciului. La gazde, fundaşul român Radu Drăguşin a fost rezervă neutilizată.

Fanii lui Tottenham au sărit în apărarea lui Drăguşin şi l-au cerut titular pe internaţionalul român.

"Drăguşin e mai bun decât Romero şi Micky", "Încă e vina lui Drăguşin că am primit şapte goluri în două meciuri", "Dacă ar fi jucat Drăguşin, nu primeam două goluri din corner" sunt doar câteva dintre reacţiile de pe reţelele de socializare.

  • Într-un alt meci al etapei, Bournemouth a dispus cu 3-0 de Brighton, prin golurile marcate de Senesi (min. 13), Enes Unal (min. 52) şi Justin Kluivert (min. 87).

În clasament, Arsenal e lider, cu 80 de puncte, Tottenham e pe locul 5, cu 60 de puncte, Bournemouth ocupă locul 10, cu 48 de puncte, iar Brighton a ajuns pe 12, având 44 de puncte.

Afla mai multe despre: radu drăguşintottenhamarsenal 

viewscnt
Articole similare