Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Era dinamovist. A stat la mine în casă". Ionuţ Chirilă, dezvăluiri şocante despre un fost nume greu din tabăra "roş-albastră" | EXCLUSIV

"Era dinamovist. A stat la mine în casă". Ionuţ Chirilă, dezvăluiri şocante despre un fost nume greu din tabăra "roş-albastră" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Ionuţ Chirilă, fostul antrenor al Academicii Clinceni, a povestit un episod despre Laurenţiu Reghecampf, fostul antrenor al Universităţii Craiova.

Fostul antrenor al unor echipe precum Academica Clinceni, ASA Tg. Mureş şi Concordia Chiajna a povestit un episod despre fostul jucător al Stelei Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf.

Chirilă a dezvăluit cum l-a găzduit pe Reghecampf în casa sa şi cum "Reghe" o susţinea pe Dinamo, rivală a celor de la FCSB, sau a celor de la CSA Steaua Bucureşti.

Ionuţ Chirilă: "S-a dus la Steaua. Era dinamovist"

"Reghe a stat la mine în casă câteva luni de zile. L-am luat la Dinamo. Şi (n.r. Vasile) Ianul nu i-a mai dat loc în cămin. Pentru că Reghe stătea cu casa între Târgovişte şi Bucureşti şi nu putea să vină la antrenamente, atunci avea nevoie de cazare.

Şi mi-a zis Ianul «Ce mai ai nevoie şi de ăsta? Ai cea mai bună echipă din România, ai tot lotul naţional aici. Îl mai luăm şi pe Reghe?». Şi s-a dus la Steaua. Reghe era dinamovist. Îl ţineam la mine acasă, ca să nu se mai ducă acasă. Dormea la mine, mânca la mine şi venea cu mine la antrenamente", a declarat Ionuţ Chirilă, la "Sportcast cu Sile".

Laurenţiu Reghecampf a evoluat la Steaua Bucureşti în două perioade, între 1997 şi 1998, dar şi 1999 şi 2000. Alături de formaţia "roş-albastră", Reghecampf a cucerit două titluri în România, în 1996/1997 şi 1997/1998.

Reghecampf şi-a petrecut o bună parte a carierei în Germania şi a acumulat peste 200 de prezenţe la nivelul primelor două ligi, pentru Energie Cottbus, Alemannia Aachen şi FC Kaiserlautern.

Afla mai multe despre: ionut chirilalaurentiu reghecampfdinamofcsbsteaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare