Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Talpan a revenit! I-a dat lecţii lui Ilie Năstase, după ce l-a văzut în uniforma militară la petrecerea FCSB: "Să ştie următoarele"

Florin Talpan a revenit! I-a dat lecţii lui Ilie Năstase, după ce l-a văzut în uniforma militară la petrecerea FCSB: "Să ştie următoarele"

FCSB

Comentarii

Juristul CSA Steaua Bucureşti, Florin Talpan, a revenit la câteva ore după ce a ascultat ce a avut de spus Ilie Năstase, fostul lider mondial din tenic. Reprezentantul clubului roş-albastru nu a ocolit nici FCSB în discursul său.

Florin Talpan l-a văzut pe Ilie Năstase în uniforma militară la petrecerea FCSB şi a continuat

O primă reacţie a lui Florin Tănase în privinţa motivării venite din dosarul în care FCSB şi CSA Steaua se luptă a atras şi replica lui Ilie Năstase. 

El a ajuns în vizorul juristului, după ce a înmânat, în uniforma militară, trofeul celor de la FCSB, după meciul cu CFR Cluj. Ilie Năstase a spus că-l dă în judecată pe Florin Talpan, iar reprezentantul CSA Steaua a revenit la câteva ore distanţă. 

“Când semeni vânt, culegi furtuna!”

Ilie Năstase continuă să mă jignească! 

El ştie foarte bine de litigiul dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti  şi Fcsb şi cu toate acestea merge îmbrăcat in haină militară (in rezervă fiind) să felicite o echipă de fotbal, care a reuşit după  9 ani de “chin si suferinţă ” să câştige în sfârşit un titlu, o echipă  care ne fură  încă din anul 2003 identitatea, ne foloseşte în mod abuziv numele şi marca! 

Am considerat gestul acestuia ca un semn tacit de ploconeală, la echipa “căpuşă ” care nu mai are dreptul de a ne folosi marca, numele, palmaresul, dar cu toate acestea continuă in fiecare zi acest lucru sfidând astfel hotărâri judecătoreşti şi legi.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

In privinţa aspectelor legate de condamnarea lui Ilie Nastase, cum bine ştiţi, ele sunt publice si personal, nu am dat dovada de “proastă educaţie” cu privire la relatarea acestora.

Am spus doar că Ilie Năstase nu respectă legea şi nici hotărâri judecătoreşti atunci când conduce băut la volan, dar si atunci când declară că Fcsb este Steaua!

Florin Talpan, lecţii pentru Ilie Năstase, după ce l-a văzut în uniformă militară

Cu privire la uniforma militară, Ilie Năstase ar trebui sa ştie următoarele: 

A. Uniforma generalilor şi ofiţerilor în rezervă şi în retragere cu drept de a purta uniforma militară: 

Este formată din articole de echipament prevăzute în normele de echipare pentru această categorie.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Cadrele militare în rezervă sau în retragere care au aprobare de a purta uniforma militară o pot folosi în următoarele situaţii:

- de ziua naţională a ţării, a armatei sau a armei din care au făcut parte;

- la festivităţi, adunări, ceremonii şi activităţi protocolare sau comemorative la care sunt invitaţi oficial;

- cu ocazia primirii unor delegaţii ale organizaţiilor de veterani din alte ţări;

- la alte activităţi la care sunt invitaţi, cu precizarea necesităţii echipării în uniformă militară.

Pe timpul cât poartă uniforma militară, cadrele militare în rezervă sau în retragere sunt obligate să respecte regulile stabilite prin regulamentele militare.

Nu în ultimul rând, cu privire la afirmaţiile acestuia că mă dă in judecată, spre deosebire de el care are nevoie de un avocat, eu ma apar singur! Declaraţia mea pe facebook la adresa lui nu este jignitoare, sunt doar faptele acestuia. 

Concluzia? 

Haideţi sa respectăm legile pentru că nimeni nu este mai presus de lege în România, cel putin aşa prevede şi dispune Constituţia!", a transmis Florin Talpan. 

Afla mai multe despre: florin talpanflorin talpan ilie nastaseilie nastase 

viewscnt
Articole similare