Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Corsicanu a găsit motivul pentru care Rapid n-a câştigat niciun meci în play-off: „E o pălărie prea mare pentru el!”

Gigi Corsicanu a găsit motivul pentru care Rapid n-a câştigat niciun meci în play-off: „E o pălărie prea mare pentru el!”

Rapid

Comentarii

După 6 etape desfăşurate din actuala stagiune a play-off-ului, Rapid nu a reuşit să câştige niciun meci.

Gigi Corsicanu, explicaţii pentru dezastrul din play-off suferit de Rapid

Formaţia din Giuleşti a înregistrat 5 înfrângeri şi un rezultat de egalitate, cu FCSB, iar şansele de calificare în cupele europene sunt foarte mici. În tot acest context, Gigi Corsicanu, liderul „interimar” al galeriei giuleştenilor, a tras concluziile şi a găsit motivul principal pentru problema sportivă.

Suporterul giuleştean e de părere că instabilitatea de pe banca tehnică i-a debusolat foarte tare pe jucători şi cere conducerii să aducă cât mai repede un antrenor competent.

„Aşteptăm o schimbare în bine, dar parcă e în rău. Jucătorii sunt debusolaţi pentru că este instabilitate pe banca tehnică. Lobonţ nu poate gestiona situaţia, este o pălărie prea mare pentru el. Trebuie un antrenor cum a fost Gâlcă la Craiova, s-a văzut mâna lui.

Se tot vorbeşte de meciul cu FCSB, dar aşa se întâmplă când întâlnim FCSB, Dinamo, Petrolul, se transmite energia publicului. Dar în rest mai trebuie şi conducerea tehnică să aibă o sclipiere, ceva, să arate că ştie ce face.

Aşteptăm ca domnul Şucu şi Victor Angelescu să găsească soluţii, sper să le lumineze mintea ca să ia o decizie bună. Este clar că ne trebuie o soluţie clară, să se ştie cine conduce la vestiar.

Am văzut nişte gesturi incredibile de la jucători, nu ai cum să te comporţi aşa, nici nu contează numele antrenorului, aceste gesturi denotă lipsă de respect pentru clubul care te plăteşte. Este clar, trebuie fermitate”, a spus Corsicanu pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi corsicanurapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare