Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorii lui Sepsi dau vina pe arbitraj pentru înfrângerea cu CFR: ”E frustrant!”

Jucătorii lui Sepsi dau vina pe arbitraj pentru înfrângerea cu CFR: ”E frustrant!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Echipa CFR Cluj a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, în etapa a şaptea din play-off-ul Superligii. Covăsnenii au avut doi jucători eliminaţi în prima repriză.

Denis Ciobotariu a răbufnit după CFR - Sepsi

Prima repriză a meciului din Gruia a fost una cu multe evenimente. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 6, prin Karlo Muhar, care a înscris din centrarea lui Deac. În minutul 19 arbitrul Marcel Bîrsan a acordat penalti pentru oaspeţi şi Alimi a transformat egalând situaţia pe tabelă.

 În minutul 21 Adrian Oroian a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben în decurs de numai şapte minute, dar Sepsi a rămas în numai opt jucători de câmp în minutul 45+2, când Florin Ştefan a fost eliminat cu cartonaş roşu direct.

Cu doi jucători în plus, clujenii nu au reuşit să înscrie, deşi Otele a trimis în bară în minutul 57, urmat de Bîrligea, în minutul 84. Gazdele au marcat golul victoriei în minutul 90+6, prin Muhar şi scorul final a fost 2-1. CFR Cluj este pe locul 2, cu 37 de puncte, în timp ce Sepsi are 28 de puncte şi e pe locul 6.

Denis Ciobotariu a dat vina pe arbitraj pentru înfrângerea din Gruia!

„E frustrant că am pierdut iar pe o greşeală de arbitraj. Nu Oroian a făcut fault la primul galben pe care l-a luat, Varga a făcut, dar el i-a dat cartonaş lui Oroian. Apoi, a luat al doilea galben. Ne-am obişnuit, nu e ceva nou la noi. Noi tratăm fiecare meci cu seriozitate, am demonstrat-o şi cu celelalte echipe.

Am făcut partide bune, am încercat să ne batem pentru Europa. Încă mai există şanse matematic, vom lupta până la final. Cred că este de aplaudat evoluţia colectivă, am alergat de 3 ori mai mult decât a trebuit. Poate de asta nu au marcat cei de la CFR, ne aruncam toţi în faţa mingii. Până la urmă, am luat gol la ultima fază, asta este.

Ăsta este statutul echipei deocamdată, asta este realitatea, celelalte echipe investesc milioane. Noi, aceştia care suntem, cred că ne facem bine treaba”, a spus Denis Ciobotariu, la Prima Sport.

Echipele care au evoluat:

  • CFR CLUJ: R. Sava - Mogoş, Boben, Kresic (El Kaddouri 72), Camora (Aly Abeid 78) - Muhar, K. Keita (Avounou 46), Tachtsidis - Deac, P. Michael (Bîrligea 62), Fică (Otele 46). ANTRENOR: Francisc Dican
  • SEPSI: Niczuly - Oroian, D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu - M. Ştefănescu (Debeljuh 63), Alimi, Kallaku (Aganovic 63), Fl. Ştefan - Safranko, K. Varga (Popşa 63; R. Varga 78). ANTRENOR: Bernd Storck

Afla mai multe despre: cfr clujdenis ciobotariusepsi 

viewscnt
Articole similare