Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima decizie care ar "dinamita" vestiarul Craiovei! Ce i s-a cerut lui Costel Gâlcă: "Sunt elemente nocive"

Prima decizie care ar "dinamita" vestiarul Craiovei! Ce i s-a cerut lui Costel Gâlcă: "Sunt elemente nocive"
Comentarii

Expertul Orange Sport, Viorel Moldovan, i-a dat un sfat fostului său coleg, Constantin Gâlcă, proaspăt instalat ca antrenor la Universitatea Craiova.

Îşi poate asuma Costel Gâlcă o primă decizie drastică la Universitatea Craiova? I s-a cerut să scape de mai mulţi fotbalişti

Universitatea Craiova a anunţat, miercuri, că noul antrenor al echipei oltene este Constantin Gâlcă. Tehnicianul a semnat un contract valabil până la finalul sezonului 2024-2025, cu opţiune de prelungire.

Costel Gâlcă are misiunea de a duce echipa la nivelul următor, după ce oltenii au ratat un nou titlu în campionat. Însă, pentru a reuşi, Viorel Moldovan consideră că antrenorul trebuie să restructureze lotul, cu prioritatea de a scăpa de anumiţi fotbalişti nocivi.

"Craiova e teren minat acolo, oriunde calci pe mine. Să zicem că poate sunt complementari (n.r. - Universitatea Craiova şi Constantin Gâlcă), spiritul ăsta agitat pe draci, pe nervi, spiritul oltenesc cu calmul lui Costel Gâlcă şi se pot potrivi, dar înainte de toate acolo trebuie restructurat lotul şi chiar curăţat de anumite elemente nocive, care şi prin joc, implicarea în joc, în antrenamente au cam bulversat lucrurile. 

Nu dau nume, dar cred eu că din această cauză n-a reuşit Craiova să obţină mai mult, deşi şi-au propus trofee. Au probleme interne cu mentalitatea jucătorilor şi acolo trebuie să lucreze Costel. 

Şi ce dacă sunt cei mai talentaţi jucători, ce au realizat în ultimii ani? Două cupe? Despre ce vorbim? Trebuie să câştigi campionatul, să te lupţi măcar până în ultima clipă. E o problemă la implicarea jucătorilor. E importamnt ca Gâlcă să se impună în vestiar", a spus Viorel Moldovan, la Orange Sport. 

Fotbaliştii Universităţii Craiova vor avea în faţă un antrenor calm, în cea mai mare parte a activităţii sale. 

"Niciodată nu l-am văzut nervos, e de un calm debordant. A avut momente când era supărat, dar e un băiat calm", a mai spus fostul antrenor, atunci când l-a caracterizat pe noul principal de la Universitatea Craiova

Constantin Gâlcă a antrenat în trecut FCSB, Espanol, Al-Taawoun, Al-Fayha, Velje BK, Al-Hazem şi Radomiak. Şi-a trecut în palmares un titlu de campion al României, Cupa României şi Cupa Ligii.

Afla mai multe despre: costel galcaconstantin galca universitatea craiovaviorel moldovanantrenor universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare