Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surprinzător! Unul dintre căpitanii Barcelonei îi dă dreptate lui Istvan Kovacs: "Am văzut reluarea"

Surprinzător! Unul dintre căpitanii Barcelonei îi dă dreptate lui Istvan Kovacs: "Am văzut reluarea"
Comentarii

Marc-Andre ter Stegen, portarul titular al celor de la FC Barcelona şi totodată unul dintre cei patru căpitani ai clubului catalan a vorbit despre deciziile de arbitraj luate de Istvan Kovacs, în Barcelona - PSG 1-4.

PSG s-a calificat dramatic în semifinalele UEFA Champions League după un duel epic împotriva celor de la FC Barcelona. Unul dintre protagoniştii returului dintre cei doi giganţi europeni a fost chiar arbitrul român, Istvan Kovacs.

Kovacs a dictat un penalty şi le-a arătat catalanilor trei cartonaşe roşii, Araujo a fost singurul jucător eliminat de "centralul" român, o decizie contestată de Xavi, antrenorul principal al clubului catalan, care a văzut cartonaşul roşu în actul secund al partidei.

Ter Stegen a vorbit despre faza penalty-ului dictat de Kovacs în prima repriză, în urma unei faze care l-a pus pe Ronald Araujo într-o poziţie compromiţătoare. Bradley Barcola l-a depăşit, iar stopper-ul uruguayan a recurs la un gest disperat, pe care Kovacs l-a sancţionat cu un cartonaş roşu şi cu eliminarea lui Araujo.

Marc-Andre ter Stegen: "Acum, că văd reluarea, da, poţi flueira"

"Dacă fluieră fault, trebuie să-i arate 'roşul' şi asta a schimbat totul. Acum, că văd reluarea, da, îl prinde acolo, da, poţi fluiera", a declarat portarul german al Barcelonei, citat de Mundo Deportivo.

În schimb, Frenkie De Jong s-a legat de jocul echipei sale, care a suferit o evidentă scădere, odată cu eliminarea lui Ronald Araujo. "Am înscris, am avut 1-0, un avantaj important, dar în Europa, când joci cu zece oameni împotriva unei echipe ca PSG, ştii că vei suferi.", a spus De Jong.

Pentru Barcelona urmează "El Clasico", catalanii o întâlnesc pe rivala Real Madrid pe Santiago Bernabeu şi îşi joacă ultima şansă la titlul din La Liga. De opt puncte este distanţa dintre cele două echipe de renume ale Spaniei, cu câte şapte meciuri rămase de disputat pentru fiecare.

Afla mai multe despre: ter stegenistvan kovacsuefa champions leaguebarcelonapsgparis saint germainfrenkie de jong 

viewscnt
Articole similare