Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ce nu s-a văzut la televizor! Ce l-a deranjat pe Dorinel Munteanu, înaintea interviului de la finalul meciului cu Petrolul: ”Ce specialist eşti tu?

VIDEO | Ce nu s-a văzut la televizor! Ce l-a deranjat pe Dorinel Munteanu, înaintea interviului de la finalul meciului cu Petrolul: ”Ce specialist eşti tu?

Superliga

Comentarii

Dorinel Munteanu a fost extrem de nervos, la finalul partidei dintre Petrolul şi Oţelul, câştigată de ”găzari” cu 2-1.

După meci, Dorinel Munteanu a fost iritat la flash-interviu, atât din cauza jocului slab prestat de unii dintre elevii săi, cât şi de o întrebare venită din partea reportului.

”Neamţul” a răbufnit când a fost întrebat de abordarea pe care echipa sa o va avea la partida din ultima etapă cu Botoşani, având în vedere că Oţelul este salvată, iar la trei zile după finalul play-out-ului o aşteaptă finala Cupei României, contra Corvinului.

Dorinel Munteanu, un car de nervi şi înaintea interviului. ”Neamţul” s-a răstit la reporter

Eduard Pap, portarul Oţelului, a fost unul dintre jucătorii din tabăra gălăţeană ce a fost selectat de reporter pentru flash-interviurile de la finalul meciului.

Dorinel Munteanu a fost nemuţumit de acest lucru, crezând, cel mai probabil, că decizia reporterului a fost luată ca urmare a fazei de la primului gol încasat de Oţelului, la care Pap a fost protagonist.

În minutul 10, fostul portar la Botoşaniului l-a faultat în careu pe Musi, iar Gicu Grozavu a transformat lovitura de pedeapsă rezulaltă în urma faultului.

Cum a decurs dialogul aprins dintre Dorinel Munteanu şi reporter

Dorinel Munteanu: Cine trage la sorţi jucătorii pe care îi luaţi la interviu? Sau îi luaţi după placul vostru?! De ce l-ai luat pe Pap? Că a greşit la primul gol?”

Reporter: De ce? Ce am făcut greşit?

Dorinel Munteanu: De acum să ne întrebe şi pe noi. Păi, ce? Jucătorii mei sunt la cheremul lor? Uite-l pe ăsta, mă, îl ia pe Pap! Nu mai am ce să discut, mă. Ce specialist eşti tu să îl iei pe Pap? 

Reporter: Sunt reporter... Nu ştiu cu ce am greşit.

Dorinel Munteanu: (n.r. pe un ton ironic) Nu ai greşit cu nimic, sunteţi...

  • VIDEO cu răbufnirea lui Dorinel Munteanu

Afla mai multe despre: dorinel munteanuoţelulpetroluk 

viewscnt
Articole similare