Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ la FCSB. A fugit din lotul echipei, fără ştirea lui Gigi Becali. Patronul a răbufnit când a aflat: "Cum adică?"

ALERTĂ la FCSB. A fugit din lotul echipei, fără ştirea lui Gigi Becali. Patronul a răbufnit când a aflat: "Cum adică?"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut meciul cu U Craiova, scor 0-2, iar Gigi Becali a recunoscut că înfrângerea suferită de echipa sa în faţa oltenilor nu i-a picat prea bine.

Aflat în negocieri cu Gigi Becali pentru prelungirea contractului scadent la finalul anului, Risto Radunovic n-a fost în lot în meciul pierdut de echipa sa, 0-2, la U Craiova. Imediat după partida cu oltenii, Gigi Becali a dezvăluit că fundaşul stânga a fost învoit de Mihai Pintilii, fără acordul patronului de la FCSB.

"Aş fi vrut să câştigăm meciul. Îmi pare rău, dar n-ai cum să-i schimbi pe oameni. Ce poţi să le faci, ei campioni fiind? Nu poţi să schimbi starea omului. Când nu mai are omul obiectiv, nu mai are aceeaşi concentrare. Eu am vrut să se joace corect şi drept şi am pus cea mai bună echipă.

Cu Florinel n-am vrut să riscăm, iar Ngezana a fost accidentat. Radunovic? Fără să ştiu eu, a zis că el are ceva acasă, o problemă personală şi i-a dat drumul Pintilii fără să-mi spună nimic. Eu nu îi dădeam voie. Cum adică ai tu problemă personală? Joacă fotbal! Aşa cum am jucat cu Farul trebuia să jucăm şi cu Craiova.

Dacă ăla lipseşte, ăla lipseşte, ce mai facem? M-a deranjat chestiunea cu Radunovic, pentru că e Farul la mijloc şi nu vreau ca Gică să se supere pe mine" , a declarat Gigi Becali la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare