Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bîrligea lansează primul atac spre FCSB după victoria cu Rapid: „Pregătim echipa în vară şi apoi ne batem la titlu!”

Bîrligea lansează primul atac spre FCSB după victoria cu Rapid: „Pregătim echipa în vară şi apoi ne batem la titlu!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat duelul cu Rapid Bucureşti, scor 3-2, în play-off-ul Superligii României.

Bîrligea a făcut show la interviu după CFR Cluj - Rapid 3-2

Daniel Bîrligea, atacantul clujenilor, a reuşit să înscrie şi a ieşit în evidenţă la revenirea pe bancă a lui Dan Petrescu. Imediat după meci, fotbalistul a venit la flash-interviu şi a făcut mai multe declaraţii interesante.

Bîrligea a spus că echipa va fi pregătită pentru lupta la titlu din sezonul viitor şi, totodată, a declarat că aşteaptă să fie chemat la echipa naţională pentru EURO 2024.

„Era foarte important să avem continuitate, să avem victorii şi suntem foarte mulţumiţi. Am avut moral odată cu venirea lui Dan Petrescu. Anul ăsta a fost destul de greu pentru că am avut mai mulţi antrenori. Pentru mine n-a fost nimic diferit, deoarece am lucrat şi înainte cu Dan Petrescu.

Sunt fericit că mă înţeleg aşa bine cu Otele, dar şi pentru faptul că am ajutat echipa. Suntem fericiţi că sezonul acesta am avut atâtea reuşite. Mai sunt două meciuri şi vedem după dacă suntem favoriţi la locurile europene.

Nu pot să zic eu dacă merit la echipa naţională, nu pot să vorbesc despre alţii. Domnul selecţioner ia deciziile şi aştept să mă cheme. S-a vorbit mult despre titlu, dar acum vrem să ajungem în Europa în acest sezon, apoi din vară vom pregăti echipa şi setăm obiectivul”, a declarat Daniel Bîrligea.

Afla mai multe despre: daniel birligeacfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare