Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Săpunaru, după al 7-lea eşec din play-off: ”Rapid nu moare aici”

Cristi Săpunaru, după al 7-lea eşec din play-off: ”Rapid nu moare aici”

Rapid

Comentarii

CFR Cluj a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Rapid Bucureşti, într-un meci din etapa a 8-a a play-off-ului Superligii.

Reacţia lui Săpunaru după CFR - Rapid

Rapid traversează o perioadă extrem de slabă. Pentru giuleşteni este a 7-a înfrângere din play-off. 

Rapid a câştigat un singur punct în 8 meciuri, restul de 7 partide fiind înfrângeri pe linie! Este singura echipă din primul eşalon la care în dreptul victoriilor este trecută cifra 0. 

În ciuda acestor cifre catastrofice, Cristi Săpunaru a încercat sa gândească pozitiv şi a afirmat că echipa o va lua de la capăt în sezonul viitor şi va încerca să nu repete performanţa negativă de anul acesta.

„Ar trebui să fim dezamăgiţi de ce s-a întâmplat în acest play-off, nu în acest meci, parcă e un sac fără fund şi nu reuşim să ieşim din pasa asta proastă.

Un egal nu ne ajuta cu nimic, trebuia să câştigăm cele trei puncte. Mai departe, Rapidul nu moare aici, Rapidul merge mai departe şi vedem sezonul viitor ce se va întâmpla.

Sunt supăraţi (n.r. suporterii), treaba lor, decizia lor, noi îi respectăm. E un antrenor titrat, un antrenor pe care îl ştie toată lumea (n.r. Mircea Lucescu), iar dacă decide să vină la Rapid va fi un plus”, a spus Cristi Săpunaru, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: cristi săpunarurapidplay-off 

viewscnt
Articole similare