Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, dorit la un club gigant din Arabia Saudită. Şeicii, toţi banii din lume pe selecţionerul României

Edi Iordănescu, dorit la un club gigant din Arabia Saudită. Şeicii, toţi banii din lume pe selecţionerul României
Comentarii

Edi Iordănescu ar putea pleca de la naţionala României, iar una dintre destinaţii ar putea fi Arabia Saudită, acolo unde ar fi dorit de unul dintre giganţii campionatului.

Edi Iordănescu, dorit la un club gigant şi plin de bani din Arabia Saudită

Edi Iordănescu se pregăteşte cu naţionala României pentru turneul final de Campionat European din Germania, dar viitorul său profesional este încă incert după această competiţie de mare anvergură.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Selecţionerul încă nu şi-a prelungit contractul cu Federaţia Română de Fotbal (FRF), deşi s-au dat asigurări din ambele părţi că se va continua în aceeaşi formulă.

Astfel, există posibilitatea ca Edi Iordănescu să plece de la cârma reprezentativei tricolore la finalul EURO 2024. Acesta ar putea ajunge inclusiv în zona Golfului. Una dintre echipele care îl doresc este şi Al Ahli Saudi, ocupantata locului 3 în Arabia Saudită.

Şeicii clubului din Jeddah vor să-l îngroapre în bani pe tehnicianul în vârstă de 45 de ani şi îl ademenesc cu un salariu colosal. Mai exact, Edi Iordănescu ar putea fi remunerat cu un salariu de 5 milioane de euro pe an, conform celor de la Fanatik.

Conducerea lui Al Ahli Saudi este nemulţumită de actualul sezon făcut de neamţul Matthias Jaissle la echipă, mai ales după investiţiile de sute de milioane de euro în transferurile făcute la începutul stagiunii.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Prin urmare, alegerea lor pentru a fi antrenorul echipei în sezonul viitor ar fi Edi Iordănescu, cel care a făcut lucruri mari la naţionala României, pe care a calificat-o la EURO 2024 din postura de lider, fără eşec, în grupa preliminară.

Al Ahli este a treia din Arabia Saudită, cu 55 de puncte, la distanţă mare în spatele lui Al Hilal (86) şi Al Nassr (75).

Printre transferurile făcute pentru acest sezon se numără nume precum: Riyad Mahrez, Roberto Firmino, Allan Saint-Maximin, Edouard Mendy, Franck Kessie şi Roger Ibanez, toţi cu CV-uri importante în fotbalul european.

Edi Iordănescu este la cârma naţionalei României din 26 ianuarie 2022, iar până în acest moment a disputat 22 de meciuri, reuşind nouă victorii, şapte remize şi şapte eşecuri, cu o linie de golaveraj 33-22.

Afla mai multe despre: edi iordanescuechipa nationalafrfarabia sauditaal ahli saudi 

viewscnt
Articole similare