Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Eu spun multe tâmpenii, dar în cazul lui am avut dreptate!” Bogdan Cosmescu n-a avut milă de antrenorul demis din Superligă

„Eu spun multe tâmpenii, dar în cazul lui am avut dreptate!” Bogdan Cosmescu n-a avut milă de antrenorul demis din Superligă

Rapid

Comentarii

Bogdan Cosmescu nu l-a „uitat” pe Cristiano Bergodi şi a reamintit faptul că, în opinia sa, tehnicianul italian nu ar fi trebuit pus antrenor la Rapid.

Bogdan Cosmescu nu l-a menajat pe antrenorul demis din Superligă

Comentatorul Orange Sport nu a fost mirat de rezultatele modeste de la Rapid sub conducerea italianului şi a declarat o dată în plus că nu înţelege pe ce considerente s-a bazat conducerea de la Rapid în momentul aducerii sale la club. 

De cealaltă parte, Basarab Panduru consideră că Bergodi a făcut treabă bună pentru nivelul fotbalului din România, mai ales la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Bogdan Cosmescu: „Voi mai ţineţi minte când l-a pus pe Bergodi la Rapid, că eu am spus că nu înţeleg mutarea? Am spus atunci la început că nu pricep de ce l-a pus pe Bergodi. Eu spun multe tâmpenii, dar în cazul lui am avut dreptate. Chiar nu am înţeles niciodată de ce l-a vrut Şucu, nu-mi place ca antrenor Bergodi.”

Basarab Panduru: Perioada foarte bună de la Sepsi l-a recomandat pentru fotbalul nostru. Cunoştea campionatul, a luat trofee, a jucat echipa cât de cât, a avut rezultate. La Sepsi chiar a făcut treabă, de asta s-au gândit la el!”

Bogdan Cosmescu nu ar fi surprins dacă Şucu s-ar retrage de la Rapid

„Ştii care e marea problemă de la Rapid? Să nu cumvă să se plictisească domnul Şucu să bage bani. Nu ştiu dacă există motive sau nu. A ieşit scandal în parcare, stii care este următorul pas? Să îl înjure galeria pe Şucu. Se va întâmpla şi asta, crede-mă!

Dacă treaba merge aşa prost în continuare, o să fie înjurat domnul Şucu. Nu-i nicio mirare. Copos i-a făcut campioni pe cei de la Rapid şi i-a dus în Europa şi câte au auzit urechile lui din partea galeriei...”, a spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport, în cadrul emisiunii „Minutul 91”.

Afla mai multe despre: bogdan cosmescucristiano bergodirapid 

viewscnt
Articole similare