Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără acordul lui Gigi Becali! Jucătorul de la FCSB s-a întors acasă şi a cerut să nu joace cu CSU Craiova: ”Eu nu i-aş fi dat voie. Să joace fotbal!”

Fără acordul lui Gigi Becali! Jucătorul de la FCSB s-a întors acasă şi a cerut să nu joace cu CSU Craiova: ”Eu nu i-aş fi dat voie. Să joace fotbal!”

Superliga

Comentarii

FCSB a pierdut primul meci din acest play-off, 0-2 pe terenul Universităţii Craiova, la capătul unei partide deschise, cu multe ocazii la ambele porţi.

Oltenii au deschis scorul repede la Craiova, încă din minutul 4. Baiaram a executat un corner, Jovan Markovic a trimis în bară, iar Raul Silva a reluat în plasă mingea ricoşată până la el.

Anzor Mekvabishvili l-a încercat pe Târnovanu cu un şut din afara careului, în minutul 28, iar bucureştenii au ratat cea mai mare ocazie a lor în minutul 44, când Baba Alhassan a pătruns în careu şi i-a pasat lui Miculescu, acesta reluând pe lângă poartă.

Oaspeţii au ratat o ocazie mare şi în minutul 55, prin Octavian Popescu, apoi Olaru a şutat şi Laurenţiu Popescu a respins. Gazdele au revenit în atac şi Andrei Ivan a reuşit să dubleze avantajul echipei lui Gâlcă, în minutul 70.

După cinci minute FCSB a primit penalty după consultarea VAR, pentru un fault al lui Houri la Olaru şi acelaşi Olaru a ratat lovitura de pedeapsă în minutul 77, trimiţând în bară. Au ratat apoi Vlădoiu şi Alexandru Băluţă, iar Alexandru Mitriţă a ţinut prea mult de minge în careul bucureştenilor şi nu a putut înscrie, în minutul 90. Ivan şi Bana nu l-au putut învinge pe Târnovanu în minutul 90+4, iar meciul s-a încheiat în cele din urmă cu victoria Craiovei, scor 2-0.

Gigi Becali a răbufnit, după ce jucătorul de la FCSB a cerut să nu facă parte din lot: ”Nu i-aş fi dat voie”

Absenţa lui Risto Radunovic din lotul campioanei României i-a luat prin surprindere pe fanii ”roş-albaştrilor”.

Gigi Becali a dezvăluit că muntenegreanul ar fi cerut învoire să se întoarcă în ţara sa natală din cauza unei probleme personale, fără să-l anunţe, însă, pe patronul FCSB. 

Latifundiarul din Pipera s-a arătat deranjat de decizia fundaşului şi a declarat că nu ar fi acceptat ca acesta să lipsească din lotul echipei sale, în cazul în care cererea jucătorului ajungea la urechile sale.

”Îmi pare rău că nu am câştigat, dar nu ai cum să îi schimbi pe oameni. Ce să le faci? Campioni fiind, nu poţi să le strici starea. Nu aveam niciun obiectiv. Eu am vrut să se joace corect şi drept şi am pus cea mai bună echipă. Cu Florinel nu am vrut să riscăm, Ngezana accidentat.

Radunovic ar avea o problemă personală acasă şi i-a dat drumul Pintilii, eu nu îi dădeam. Ce problemă să ai? Joacă fotbal.

M-a deranjat (n.r. înfrângerea cu Universitatea Craiova) pentru că este Farul la mijloc şi nu vreau să se supere Gică Hagi pe mine””, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

 

Afla mai multe despre: superligafcsbuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare