Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul idol din Giuleşti l-a făcut praf pe Bogdan Lobonţ: ”Face gesturi pentru retarzi! Eşti isteric?”

Fostul idol din Giuleşti l-a făcut praf pe Bogdan Lobonţ: ”Face gesturi pentru retarzi! Eşti isteric?”

Superliga

Comentarii

Rapid mai are doar două etape până la finele unui sezon ce s-a dovedit a fi de coşmar pentru formaţia giuleşteană. Gruparea alb-vişinie are şanse mari să termine campionatul pe locul şase şi nu va juca în cupele europene în sezonul viitor, deşi părea favorită la titlu în urmă cu două luni, după succesul de răsunet cu FCSB de pe Arena Naţională (4-0).

Odată cu intarea în play-off, multe voci din fotbalul românesc au susţinut cu tărie că Rapid a devenit marea favorită la titlul de campioană, cel mai solid argumente fiind victoria zdrobitoare din derby-ul cu FCSB din ultima etapă a sezonului regular, scor 4-0, suportul incredibil al fanilor alb-vişinii, dar şi lotul valoros, cu soluţii pe fiecare post.

Lucrurile au luat o turnură incredibilă, iar Rapid este echipa din Superliga cu cel mai slab parcurs după finalul primelor 30 de etape, sigură că nu va participa în cupele europene şi cu şanse mari să fie codaşa play-off-ului.

După eşecul cu Sepsi, Cristiano Bergodi a plecat de la Rapid, iar clubul a anunţat că Bogdan Lobonţ va asigura interimatul până la sfârşitul sezonului. A urmat remiza cu FCSB, însă Rapid a reluat şirul înfrângerilor, la care s-a adăugat şi cea mai recentă partidă, cea din Gruia, contra CFR.

Bogdan Lobonţ, desfiinţat de un fostul atacant al Rapidului: ”Circ! Face gesturi pentru retarzi”

Robert Niţă, fostul atacant al Rapidului, a fost prezent la partida din Giuleşti contra Universităţii Craiova, câştigată la ultima fază de olteni, scor 1-2 şi a condamnat atitudinea lui Bogdan Lobonţ de pe durata jocului.

Niţă s-a declarat şocat de felul în care ”Pisica” transmitea indicaţiile către jucători şi nu s-a ferit de cuvinte.

”Am fost la meciul cu Universitatea Craiova. I-a certat pe unii jucători... Eu, dacă îmi făcea aşa un antrenor, scoteam tricoul şi îl lăsam pe el să joace.

Uitaţi-va când il dau la televizor pe Lobonţ. Face mereu aceleaşi gesturi, indiferent de ce se întâmplă pe teren.

Astea sunt gesturi pentru fraieri, pentru prostălăi, pentru fătălăi, pentru retarzi. Mă, să faci tu la televizor 90 de minute la fel, indiferent... Când e mingea în partea aia: ”Strângeţi, strângeţi”

Când e la mijlocaşii centrali: <<Bă, deschide, deschide!>> Ce ai, mă? Eşti isteric?

Ăla de a venit de la FCSB, mijlocaşul central (n.r. Oaidă), l-a distrus (n.r. Lobonţ). Încontinuu se întorcea la banca de rezerve şi le explica ălora. Circ! Antrenează, bă, băiatule, să ştie şi ăia ce au de făcut!”, a spus Robert Niţă, pe canalul său oficial de YouTube.

Afla mai multe despre: bogdan lobonţrapidrobert niţăsuperliga 

viewscnt
Articole similare