Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Corsicanu a desfiinţat un jucător de la Rapid: ”E de la ţară! Nimeni nu a mai făcut asta”

Gigi Corsicanu a desfiinţat un jucător de la Rapid: ”E de la ţară! Nimeni nu a mai făcut asta”

Superliga

Comentarii

Meciul cu CFR nu a liniştit apele în Giuleşti. Rapid a bifat al optulea meci consecutiv fără victorie în play-out, 2-3 în Gruia, iar trupa lui Bogdan Lobonţ riscă să termine campionatul pe locul şase.

Fără galerie în tribunele din Gruia, Rapid a început excelent la Cluj şi Ermal Krasniqi a deschis scorul în minutul 16, cu un şut din afara careului, uşor deviat de Boben. Clujenii, la primul meci cu Dan Petrescu pe bancă, au egalat repede, după numai patru minute, prin Bîrligea, care a înscris din centrarea lui Otele.

Nigerianul şi-a adus apoi echipa în avantaj, marcând la colţul scurt în minutul 30. Bucureştenii au cerut penalti în minutul 45+1, la o intrare a lui Camora la Braun, dar arbitrul nu a acordat nimic. După pauză, Otele a făcut dubla şi a înscris după ce a rămas singur cu portarul Ungureanu.

Rapid a redus din diferenţă în minutul 60, când Burmaz a transformat o lovitură liberă, iar giuleştenii au avut şi şansa egalării. Arbitrul Marian Barbu a acordat penalti în minutul 81, pentru oaspeţi, la un henţ în careu al lui Boben, Albion Rrahmani a executat însă slab şi Răzvan Sava a apărat.

Dan Petrescu a primit cartonaş galben în minutul 86, Rapid a căutat golul egalizator, dar nu s-a mai înscris şi CFR s-a impus cu 3-2. Clujenii sunt pe locul al doilea în campionat, cu 40 de puncte, în timp ce giuleştenii rămân singura echipă fără victorie din play-off, ocupând ultimul loc, al 6-lea, cu 29 de puncte.

Avertisment dur lansat de Gigi Corsicanu către un jucător: ”Ce legătură are el cu Rapid? E de la ţară”

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei giuleştene, i-a atras atenţia lui Paul Iacob, după ieşirea nervoasă pe care fostul fotbalist al Farului a avut-o la finalul partidei cu Universitatea Craiova, din urmă cu două etape.

Atunci, Iacob, deranjat de un suporter giuleştean aflat la tribuna 1, a fost la un pas să sară la batăie şi a fost cu greu oprit de oamenii din staff-ul alb-vişiniu.

“A fost incidentul cu Iacob. Suporterii noştri sunt foarte, foarte supăraţi. Foarte bine că a făcut poză cu băiatul acela cu care a avut clinciul Iacob.

Să nu creadă Iacob că se trece cu vederea incidentul acesta. Noi nu o să uităm asta şi o să îi fie foarte greu să ne facă să-l respectăm.

Nu spun că o să aibă viaţă grea, dar nu o să mai fie respectat cum era înainte de suporterii Rapidului şi în mod special de galerie.

Nimeni nu a mai făcut chestia asta. Lui Iacob nu-i prea stă bine să facă el chestia asta. Ce legătură are el cu Rapid? E de la ţară, nu ştiu de unde vine băiatul ăsta. Tu când întri în Giuleşti, tu trebuie să respecţi.

Ai intrat în templul fotbalului românesc, Giuleştiul e templul fotbalului românesc, tu trebuie să respecţi suporterii“, a spus Gigi Corsicanu, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: superligarapidcfr cluj 

viewscnt
Articole similare