Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mişcarea pregătită de o rivală din Superliga îi dă fiori lui Mihai Stoica: ”Ar fi o lovitură colosală! Nu m-aş bucura” | EXCLUSIV

Mişcarea pregătită de o rivală din Superliga îi dă fiori lui Mihai Stoica: ”Ar fi o lovitură colosală! Nu m-aş bucura” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mircea Lucescu s-a întâlnit cu Dan Şucu, acţionarul majoritar al Rapidului, la doar o săptămână după ce omul cu banii din Giuleşti a anunţat public că îşi propune să-l aducă pe ”Il Luce” la echipă.

Recent, Şucu a anunţat că negociază revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid pentru un post de antrenor-manager, ca în Premier League.

Dacă va ajunge la o înţelegere cu "Il Luce", având în vedere bugetul de care dispune Rapid, ar fi o adevărată lovitură de imagine, care ar transforma echipa "alb-vişinie" într-o candidată serioasă la titlu.

Mihai Stoica a auzit mutarea-şoc pregătită de rivali şi a făcut un pas în spate: ”Nu m-aş bucura”

Invitat în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a recunoscut că Rapid ar deveni mult mai periculoasă în cazul în care ”Il Luce” va reveni la formaţia de sub Grant.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Oficialul FCSB este de părere că Mircea Lucescu ar pentru pentru postul de antrenor, în locul unei poziţii în conducerea tehnică a giuleştenilor.

”Ar fi o lovitură colosală pentru Rapid, dar şi pentru fotbalul românesc. Nu m-aş bucura să revină Mircea Lucescu.

Cu el, Rapid redevine o forţă mare de tot. Mircea Lucescu îţi ridică nivelul clubului. Nu există alt personaj în fotbalul românesc care să îl poată înlocui.

Nu ştiu ce vrea Mircea Lucescu, poate să aducă un antrenor pe care să îl dirijeze, gen Măldărăşanu.

Eu cred că nea Mircea coboară în iarbă, pentru că acolo respiră. Eu cred că nu are nevoie de nimeni. Am stat în ultima vreme în preajma lui Mircea Lucescu (n.r.- când Dinamo Kiev se antrena în România din cauza războiului).

Are o energie... Vârsta este o minciună. Cred că este greu să ţii pasul cu el, acum, la 79 de ani”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: superligarapidfcsb 

viewscnt
Articole similare